Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Mundialito » 14 lis 2006, 22:36

transfer Marcelo...nic tylko się cieszyć !! jeszcze tylko Gago i Higuain, co by nie mówić, to Calderon obiera odmienną taktykę budowy zespołu, tylko jedna refleksja - jasne, że się cieszę na doniesienia o młodych wilkach - tylko...co z naszymi...? bo nikt mi nie wmówi, że nasza szkółka szkoli gorszą młodzież. Przecież Raul (fakt, że zaczynał w Atletico), Iker, Gutek są tego najlepszymi przykładami, a z najnowszej historii - Soldado, Portillo, musieli się niesetety zrywać, a mogli być nieźli. No cóż, wolę mimo wszystko tych właśnie młodych wilków z zagranicy, niż kolejne gwiazdy, jak przez ostatnich pare lat, które ogólnie więcej zaszkodziły niż pomogły. Koniec gadania. Macie tu fotę, która osobiście zrobiła na mnie największe wrażenie z opraw w ostatnich latach ! I niech ktoś powie, że Ultras Sur nie wymiatają i nie są w czołówce opraw w Europie. Zwróćcie uwagę na pewien szczegół: KAżDY rycerz jest namalowany oddzielnie, ma inne szczegóły...MASAKRA

tak to wyglądało "na surowo"
Obrazek

...a tak na żywca....ja wymiękam
Obrazek

ps: foty z derbów na Santiago z sezonu 2004/05
Caballeros del Honor - Rycerze Honoru
Flaga z jeźdżcem na koniu ma wymiary około 30 na 30 metrów...
"chaos" z białych flag na kijkach liczy około 1000 sztuk

pozdro
Ostatnio zmieniony 14 lis 2006, 23:11 przez Mundialito, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”