Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 15 lis 2006, 12:17

Loczek pisze:Masz rację, co do nie stawiania na starych. Ale znowu nie można popadać w skraności. Wymienić doświadczonego zawodnika, na młokosa ... dla mnie to dziwne posunięcie.
ale nie wydaje mi sie, aby np Ze Roberto, czy Gilberto stracili miejsce na rzecz młodego Denilsona. Pewnie zagra w meczu towarzyskim i w kadrze będa czekac, aż regularnei zacznie grywać w klubie, silnym klubiem czy to w Arsenalu, czy gdziekolwiek indziej [warunek - w miarę dobry klub]
oczywistym jest, że Denilson nie wygryzie ich ze składu, ale widac postęp w toku rozumowania trenerów Brazylijskich - chcą sprawdzać młodych i bardzodobrze. Bo Emerson, Roberto Carlos, czy Cafu nie będa wiecznie grali
Loczek pisze:Kiedyś się deklarowałeś, że znajdziesz dla mnie linka, na którym mogę obejżeć rezerwy Arsenalu. No więc nadal czekam
zupełnie zapomniałem :oops: postaram sie cos poszukać.

WBA - Arsenal, CC co prawda nie rezerwy, ale w CC zawsze młodsi grają ... Traore, Denilson, Song, Walcott, Randall
WHU -0 Arsenal rezerwy
Randall, Merida, Traore, O'Cearuill, Simpson .. i cała reszta - chciałes rezerwy :P

debiut Denilsona nr 8 na koszulce, rezerwy z Portsmouth
rezerwy vs Charlton

kiedys miałem dostep do kazdego meczu rezerw [skróty] ale linki wygasły :?

Wróć do „Anglia”