Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 15 lis 2006, 13:02

Loczek pisze:Manumef, piszesz tak wielkie poematy, że aż ciężko to przeczytać :wink:
Postaram się, choć czas niepozwala mi wpadać tutaj zbyt często, także muszę się ograniczyć do wypisywania wielu zagadnień w jednym poście :wink:
Loczek pisze:A ja nie uważam. To jest uwstecznianie się.
To nie chodzi o to by Smith nauczył się czegoś nowego, by podszkolił swoje umiejętności, tylko po to by wrócił do dyspozycji sprzed kontuzji, by wszedł w rytm meczowy, odzyskał sprawność i grał te 90 minut w każdym spotkaniu. Nie ważne czy to będzie Cardiff, Leeds czy Aston Villa. Tylko ja boję się, że jeśli już Alan zostanie wypożyczony to...
John Travolta pisze:... juz nie wróci....
John Travolta pisze:Osobiscie spadkowiczów boje sie bardziej niz mocnych sredniakow, a wiesz jak bylo w tamtym sezonie.
Podzielam Twoje zdanie. Mimo, że jakoś nie chce mi się w to wierzyć, coś w tym jest, że chyba tych bieniaminków traktujemy mało poważnie. Tak było w zeszłym roku z Birmingham, WBA i Sunderlandem i tak juz było w tym sezonie z Reading.

Jednak jakoś o wynik meczu z Sheffield jestem spokojny, chociaż nawet skromne 0:1 by mnie ucieszyło. Być może nie zagra Neville, ale niech lepiej się szykuje na Chelsea. O'Shea zastąpi go godnie - wierzę w to.

Podobno na celowniku United znaleźli się tacy zawodnicy jak Rio Mavuba oraz Chinedu Ogbuke. Pierwszy to 21-letni defensywny pomocnik Girondins Bordeaux, drugi natomiast to nigeryjski napastnik znanego kibicom norweskiego klubu - Lyn Oslo. Co do pierwszego - IMO bdb DM, młody zdolny, powoływany do reprezentacji Francji, zdaje się, to on bedzie kiedys następcą Makelele. Drugi podobno ma niesamowity talent. Jeśli to ma być drugi Mikel, to ja dziękuję. :roll:

Hargreaves, Reo-Coker, Mavuba czy Makoun - to zawodnicy, którym chyba warto sie przyglądać i już w zimie spróbować sprowadzic na Old Trafford. A do wylotu powinni przygotować się talent (niespełniony) Richardson oraz David Jones. Zastanowiłbym siejeszcze nad zbednym Silvestrem, w końcu na wypożyczeniu mamy rewelacyjnego Evansa.

Pozdrawiam!

Wróć do „Anglia”