Czyli rozumiem, ze zakup mlodziana z Ameryki Poludniowej jest od razu kopiowaniem polityki czlowieka odpowiedzialnego za bodaj najwiekszy kryzys w historii katalonskiego kluburkoeman pisze:ja wiem czy takie smieszne te moje napinki? chyba nie bo nasladowanie polityki transferowej niejakiego gasparta nie jest smieszne.
O ile mnie pamiec nie myli, to Guti jest od jakiegos czasu podstawowym zawodnikiem i to, ze przyszedlby Gago nie oznaczaloby od razu ze stracilby miejsce w skladzie. Co do Reyesa, to mozesz mi powiedziec jaka to wielka kase za niego zaplacilirkoeman pisze: naprawde nie rozumiem polityki transferowej realu. co takiego brakuje de la redowi zeby nie dawac mu szansy? co z bedacym w chyba zyciowej formie gutim? dlaczego sciagniety za tlye kasy reyes przestal gral?
Najpierw zarzucaliscie nam, ze kupujemy tylko pilkarzy ogranych, z nazwiskiem. Teraz czepiacie sie, jak kupujemy mlodych, ktorzy musza dopiero udowodnic swoja wartosc. Zdecydujcie sie.rkoeman pisze: w hiszpanii i europie nie ma ogranych i swietnych pomocnikow? sa. i mozna bylo o nich myslec przed sezonem zamiast gadac glupoty o kace czy kupowac za taka kase diarre
Twoim podstawowym bledem jest to, ze uwazasz, ze trojka, ktora Real zamierza sprowadzic od razu bedzie stanowic o sile tego klubu.
Co do Ultras i Vikingo, to ich poglady sa rzeczywiscie dosc radykalne i specyficzne, jednak my oceniamy tu atmosfere, ktora zapewniaja na meczach i doceniamy prace, jaka wykonuja zeby ta atmosfera byla jak najlepsza. Czekalem tylko, az zaczniesz wytykac ich wady (ktore niewatpliwie posiadaja) i nie zawiodlem sie. Widac, niektorzy potrafia koncentrowac sie tylko na zlych rzeczach....
Mundialito czekamy na wiecej, choc fajnie by bylo, jakbys wypowiadal sie tez o bierzacych sprawach i nie ograniczal sie tylko do zdjec