Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 15 lis 2006, 17:06

rkoeman pisze:ja wiem czy takie smieszne te moje napinki? chyba nie bo nasladowanie polityki transferowej niejakiego gasparta nie jest smieszne.
Czyli rozumiem, ze zakup mlodziana z Ameryki Poludniowej jest od razu kopiowaniem polityki czlowieka odpowiedzialnego za bodaj najwiekszy kryzys w historii katalonskiego klubu :roll: Zauwaz, ze Huguain i Marcelo to 18 latkowe - mlodzi, dobrze rokujacy. Jesli ktos widzi w nich zbawcow Realu to chyba tylko Ty (i moze jeszcze kilku malolatow). Nie uwazasz, ze to dobrze, ze klub stawia na mlodziez :?: Nie wazne z jakiego jest kraju :?: Nie ma w klubie drugiego dobrego lewego obroncy, wiec zostal sprowadzony. Tyle.
rkoeman pisze: naprawde nie rozumiem polityki transferowej realu. co takiego brakuje de la redowi zeby nie dawac mu szansy? co z bedacym w chyba zyciowej formie gutim? dlaczego sciagniety za tlye kasy reyes przestal gral?
O ile mnie pamiec nie myli, to Guti jest od jakiegos czasu podstawowym zawodnikiem i to, ze przyszedlby Gago nie oznaczaloby od razu ze stracilby miejsce w skladzie. Co do Reyesa, to mozesz mi powiedziec jaka to wielka kase za niego zaplacili :?: Bo z tego, co ja wiem to jest na razie wypozyczony za Baptiste. Mial kontuzje, wypadl ze skladu i na razie do niego nie wrocil. Bedzie lepszy od Robinho na treningach to bedzie gral. Proste. De la Red dostaje na razie szanse w meczach Pucharu Krola.
rkoeman pisze: w hiszpanii i europie nie ma ogranych i swietnych pomocnikow? sa. i mozna bylo o nich myslec przed sezonem zamiast gadac glupoty o kace czy kupowac za taka kase diarre
Najpierw zarzucaliscie nam, ze kupujemy tylko pilkarzy ogranych, z nazwiskiem. Teraz czepiacie sie, jak kupujemy mlodych, ktorzy musza dopiero udowodnic swoja wartosc. Zdecydujcie sie.
Twoim podstawowym bledem jest to, ze uwazasz, ze trojka, ktora Real zamierza sprowadzic od razu bedzie stanowic o sile tego klubu.

Co do Ultras i Vikingo, to ich poglady sa rzeczywiscie dosc radykalne i specyficzne, jednak my oceniamy tu atmosfere, ktora zapewniaja na meczach i doceniamy prace, jaka wykonuja zeby ta atmosfera byla jak najlepsza. Czekalem tylko, az zaczniesz wytykac ich wady (ktore niewatpliwie posiadaja) i nie zawiodlem sie. Widac, niektorzy potrafia koncentrowac sie tylko na zlych rzeczach....
Mundialito czekamy na wiecej, choc fajnie by bylo, jakbys wypowiadal sie tez o bierzacych sprawach i nie ograniczal sie tylko do zdjec :wink:
Ostatnio zmieniony 15 lis 2006, 17:09 przez Makis, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Hiszpania”