Bramkarze w LFP

Don Juan
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Don Juan » 15 lis 2006, 17:53

realfyba, wydaje mi się, że Twoja lista świadczy o tym, że oglądasz mecze tylko tych trzech najpopularniejszych obecnie drużyn w Hiszpanii. Moim zdaniem bezkonkurencyjnie najlepszym bramkarzem w LFP jest Leo Franco. Casillas, Canizares to rozumiem ale skąd tam się wziął Valdes? Ja jakoś trafiam na same przeciętne albo słabe mecze Valdesa. Może dlatego, że jestem kibicem Atletico, a co za tym idzie oglądam najczęściej mecze Atletico, a co za tym idzie Barcelone oglądam najczęściej przeciwko Atletico, a co za tym idzie Valdesa oglądam najczęściej przeciwko Atletico, a co za tym idzie Valdesa oglądam najczęściej przeciwko Fernando Torresowi, który zawsze co najmniej jedną bramke strzela Barcy, a co za tym idzie Fernando Torres strzela zawsze co najmniej jedną bramke Victorowi Valdesowi, a te mecze, w których Fernando Torres strzela Valdesowi są najczęściej przeze mnie oglądane z tego względu, iż jak powyżej wspomniałem najczęściej oglądane przeze mnie mecze Barcelony to mecze właśnie przeciwko Atletico i to może właśnie być przyczyną tego, że mam tak niskie mniemanie o Valdesie.

Wróć do „Hiszpania”