Moze zle to ujalem bo nie chodzilo mi o to, iz powinien isc do ligi gdzie dobrze radza sobie inni polscy pilkarze - mysle ze Portugalia bylaby do niego idealna, gdyz sam przebakiwal cos o grze w Hiszpanii (moim zdaniem nie da sobie tam rady) zas liga portugalska bylaby swoistym subtytutemdeltinho pisze:Idąc Twoim tokiem myślenia to dobre będą też Niemcy - Wichniarek szleje, Krzynówek kilka asyst, Żuraw co chwila świetnie w obronie. We Francji tez ok - Jeleń jak zdrowy to raczej nie zawodzi. Ale jak to ma się w dłuższym okresie? Wystarczy prześledzić kariery naszych "gwiazd".
Inna sprawa to taka, iz musialby trafic do odpowiedniego klubu
No wlasnie wg mnie wsyztsko zlaezy od klubudeltinho pisze:Ale jak to ma się w dłuższym okresie?
Zuraw juz od kilku lat jest zelaznym pkt w obronie
Krzynowek rowniez przez dlugie lata gral na wysokim poziomie w Niemczech, najpierw w Nuremberdze a potem w Leverkusen - jednak tam pokrzyzowala mu syzki konztuja, dzieki ktorej nie wypadl z skladu ale widac odradza sie w Wislkach tak wiec uwazam, ze zabardzo uogolniasz z ta tendencja
Mysle, iz kluczowa sprawa jest znalezienie odpowiedniego klubu
Ale zrozum, ze ja teraz nie twierdze co dla niego jest lepsze albo czy zrobi na zachodzie kariere - tylko patrzac na to co sie dzieje uwazam ze nie trafi zima do Legii badz Wisly - gdyz albo przyjmnie oferty z zagranicy albo chcac namieszac z BOTem pozostanie do konca sezonu a potem wyjedzieBienias pisze:Czecher zrozum ze nasza mentalnosc jest zgubna i tylko pojedyncze wyjatki robia kariere na dluzej( mowie o tych co wyjechali zbyt szybko)
A piszac to mialem na mysli jego wypowiedz, iz chcialby wyjechac w ciagu najblizszych 2latczeher pisze:Ponadto watpie czy Legia badz Wisla to dla niego akurat dobry kierunek - skoro on chce w najlizszym czasie wyjechazc za granice Exclamation