FMy

Awatar użytkownika
Dorian_VeB
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Dorian_VeB » 16 lis 2006, 3:00

Aktualnie gram w najnowszego FM. Przygodę zacząłem Southamptonem jednak nie szło mi za dobrze więc postanowiłem spróbować Crystal Palace. Tą drużyną wiedzie mi się o wiele lepiej. Narazie rozegrałem 10 meczów w lidze i dwa w pucharze ligi. Bilans ligowy to 5 zwycięstsw
2 remisy i 3 porażki. Mecze rozgrywane na własnym stadionie wychodzą mi bardzo dobrze (4 zwycięstwa i remis) ale na wyjeździe bywa róznie..
W drugiej rundzie pucharu ligi pokonałem Portsmouth na wyjezdzie i awansowałem dalej.
Gram taktyką 4-2-3-1. Obrońcy boczni są rozstawieni szeroko z nastawieniem ofensywnym. Dwóch defensywnych pomocników odpowiedzialnych jest za rozgrywanie piłki a boczni ofensywni pomocnicy są bardzo ważnym elementem drużyny.
W drużynie panuje plaga kontuzji (mam ich najwięcej w lidze :( )
Do drużyny sprowadziłem z wolnego transferu trzech wartościowych zawodników: Guardiole, Tsiartasa i Tomka Kłosa.
Zakupiłem także Pawła Sobolewskiego z Jagielloni Białystok.

Licze w tym seazonie na awans najlepiej bezpośrednio z pierwszego lub drugiego miejsca..

Polecam wypróbować utalentowanego pomocnika z Crystal Palace.
"Soares" jest obecnie jednym z najlepszych zawodników 1 ligi angielskiej.

Godny zakupu jest też młody defensywny pomocnik "Butterfield" dysponujący atomowym uderzeniem oraz dobrymi podaniami i przeglądem pola.

Wróć do „Hyde Park”