Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 16 lis 2006, 10:59

rkoeman pisze: wiec moze zamiast napadac tak agresywnie przeczytaj najpierw co pisze.
rkoeman pisze:podoba mi sie wasza agresja. dobrze o was swiadczy.
i moje ulubione :wink:
rkoeman pisze: ja na was nie napadam. a za to wy regujecie straszna agresja i zamieszczacie sobie obrazliwe awatary
:roftl3: Zaiste, Twoje posty obudzily we mnie frustracje i zlosc i sklonily do zamieszczenia sobie "obrazliwego avataru" :lol: Przeceniasz swoj wplyw na niektorych z nas, a juz na pewno na mnie. Widze, ze "agresja" to teraz Twoje ulubione slowo. Kiedys modna na forum byla "frustracja", ale jak widzimy wszystko w zyciu sie zmienia :wink:
Byles w Hiszpanii :?: Wow :rydzyk: Trzeba bylo tak od razu, od dzisiaj jestes moim mistrzem :wink:
Chcesz spokojnej dyskusji :?: Nie widze problemu, tylko sam dostosuj sie do proponowanej przez Ciebie formy i nie zachowuj sie tak, jakbys zjadl wszystkie rozumy, bo to Ci szacunku (ktorego tak sie domagasz) nie przysporzy.
P.S. Wybacz, jesli moj post jest dla Ciebie zbyt agresywny. Nie chcialem. Pozdro.

Najnowsze doniesienia mediow:
Sytuacje Beckama w Realu sledzi podobno... Inter Mediolan :wink: Spekuluje sie, ze to wlasnie tam mialby trafic Spice Boy, jesli ostatecznie nie przedluzy kontraktu z Krolewskimi. Wlochy :?: Hmm, jakos go tam nie widze.
W najblizszym czasie Real i Boca maja zasiasc do negocjacji w sprawie Gago. Cena ma wynosic ok 15 mln euro. Czeka nas ciezka przeprawa, bo prezydent Boca na pewno nie pusci tak szybko swojego podopiecznego.

Wróć do „Hiszpania”