komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 16 lis 2006, 11:52

Deltinho zgodze sie z toba że to może miec plusy i minusy, ale naprawde chyba za bardzo to odbierasz jako atak, jeszcze tego by brakowało by tak doświatczony trenera mający teraz swój czas, lidera i młodych uzdolniony trenerów wchodził w jakies psykuwki. Rozumiem Stawowy czy Michniewicz, młodzi jak na szkoleniowców, syndrom mody Jose :wink: Wiec wiesz wiecej luzu. Bo to takie stawianie sie w pozycji tego co tylko jest atakowany, na początku sezonu nie dobry Petrescu, teraz Lenczyk [nie "ń" - mój bład] Nie wiem czy były by tego typu wypowiedzi trenera Oresta jak BOT by walczył o utrzymanie ale fakty są takie że jest inaczej, nie tak jak przewidywano. Wiec ma też swoje racje.

Ale to naprawde nie jest problem. Oczywiscie zależy jak sie to odbiera. Ale nie szukał bym jakiś innych aluzji.

Piszesz reakcja stadionu w pucharze ligi ?

No Lenczyk to też skomentował mówiąc że to dziwne ze znów trzeba jechac do Warszawy :P

Ale patrz Piotrek Reiss w najnowszym numerze PN:

Gdy słysze przy Łazienkowskiej w Warszawie: "Reiss, ch... ci na imie" to odczuwał duma i podniecenie [...] Zawsze życzyłem Legi jak najgożej." Wychowałem sie wrogo nastawiony do 11 z Warszawy [...]

Rozumiesz do czego pije ? Reissa mobilizowało to - trudno by nie.

Wróć do „Polska”