komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 16 lis 2006, 12:49

Ale nie rozumiecie chyba :roll: To kim są dla Reisa fani Legi jak go podniecają ? napisałem bym ale Piwus da mi wp, Bo mimo że oficjalnie to ładnie brzmi [nie obrażliwie] to moda sie to nie podoba. :wink: Reiss wie że jest pomnikiem Lecha wiec i takie sytuacje mu lataja. To taj jak Totti i mecz z Juve :P Zico chyba ostatnim klubem który pokonał Mistrza i Vice Mistrza na ich terenie w jednym sezonie była Polonia w 97 :roll: Wiec jak by nie patrzec coś dokonali, a jak dodamy kosmiczna passe Białej Gwiazdy to już całkiem. Ograć Legia na Łazienkowskiej to może nie wyczyn. Ale zwróć uwage że z nikim nie przegrali z czołówki. Ale nadal uważam że Legioniscie odbieraja to za bardzo emocjonalnie, jak takie "sierotki marysie", Na początku sezonu nie dobry Petrecsu, teraz Lenczyk, ja cenie ludzi który nie boją sie mówić co chca, a przykład z Włodarczykiem kara od klubu pokazał że np. trener Wdowczyk woli milczec w pewnych sytuacjach. To nie ataki a jak juz małe zaczepli, ale punkt widzenia zalezy od punktu siedzienia.

To tyle masz racje Deltinho że koniec bo zaraz bedzie dym :P

Wróć do „Polska”