Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 16 lis 2006, 17:14

To młody Canarinhos nie zawita odrazu do Królewskich ? aaa to mnie troche zaskoczyłeś. :roll: To wypożycznie mnie zdziwiło. Bedzie sie ogrywał.

Masz racje co do "kreacji" Gago i przejscie z 4-2-3-1 na "Tak" :wink: tylko teraz znów pytanie czy Fabio pozwoli by Emerson siedział na ławce. Szpaku powiedział wczoraj że Żuraw to przedłżenie mysli trenerskiej Leo na boisku - w takim razie Cygan to Capello na boisku. Wiec może inne wyjście Gago za Ruudem w miejsce Gutiego. Co prawda w dziesiejszej piłka jest tyle spotkań i tyle okazji by grac że taki klub jak Real nawet rezerwowych wykorzysta tylko tak jak Rafa Benithez zmienia skład co mecz tak Fabio słynna w ostatnich latach z tego że Juventus miał swoja "zelazną" 11.

Gonzalo ? komplikacje nie dają gwarancji że tak samo bedzie grał w Europie. Ale ma szanse i papiery na gre, co dziennie go łącza z innym klubem, juz był chyba wszedzie. Jak podziekował reprezentacji Francji, może sądzić ze PSG I Lyon oddpada z wysciugu bo wątpie by grał w Ligue 1 nie godzać sie na kadre. Ale np. Trezeguet nie żałuje pewnie takiego ruchu.

Zwróc też uwage na fakt że teraz Real gra na jednego klasycznego napastnika a ma chyba 4 z Raulem, Antek w zimie ? Gordo ? Bo chyba ktoś odejdzie, zwłaszcza że nic nie dają dużynie. A tu klub obserwuje Pipite. A jeszcze No i może David w stolicy mody :P Zobaczymy jak to sie zakończy.

Oddanie np. do Sevilli Marcelo [wypozycznie] może pozwolic Real zapewnienie prawa do Alvesa :P ale o tym pewnie działacze wiedzą :]
vakabayashi pisze:" puścicie mnie w zimie za nie za dużo, przeprosze i bede trenował"
W stylu Antka :P Ale tylko Milan i Inter beda sie liczy jak cos walce o niego. Bo na 99% wróci do Itali a Parma czy Torino nie ta mu blisko 4 miliony na reke. Ja nic do niego nie mam bo mimo strasznego wyglądu [hehe] on mnie umiejetnosciami przekonał nie raz, ale no właśnie ale :roll: Jakis zapis w umowie by sie przydał :P Bo to jest "pan problem"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Wróć do „Hiszpania”