Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 16 lis 2006, 22:30

Oczywiscie Dudka błysnał, ale to jak widac u Holendra zadna nowosc. Błaszczykowski, Bronowicki, MAtusiak, garguła teraz przyszła pora na Dudke. Zawiedli mnie Belgowie, przynajmniej ja ich pamietam za zasow Wilmotsa, wtedy to Brazylia nie była im wielka. teraz to cień cienia tamtej Belgii. No cóz należy sie tylko cieszyć. Kadra nam sie powieksza z maczu na mecz. Coraz trudniej bedzie o selekcje jesli zawodnicy obecnie kontuzjowani worca do formy, a kolejni typu Grzelak, Giza beda sie dobrze prezentować... Jednak bogactwo nie przeszkadza. Matusiak jest w kapitalnej formie, wielu mówiło po meczu w Krakowie, ze to od niego zacznie ustalanie sładu Leo i Radek nie zawiódł. Szkoda troche Błaszczykowskiego, bo mimo nurka był wyrózniajacym sie zawodnikiem, jednak w nastepnym meczu nie zagra. Nikt nie zagrał takze bajecznie ani nikt ponizej krytyki. Kazdy sowje zadanie wykonywał na tyle ile potrafił. Dla mnie zawodnikami, ktorzy sie wyroznili i którym naleza sie brawa to przedewszystkim Matusiak oraz Dudka i Zewłakow, ktorzy grali nie na nominalnych swoich pozycjach. Oczywiscie ogromna bura dla Boruc, który od dawna nie potrafi dobrze wybic noga piłki, wszystko wali poza boisko badz do przeciwnika i to sie nie zmienia. W Szkocji ciagle go za to krytykuja jednak zero postepu, z taka dyspozycja i mimo dobry interwencji z Wojtkeim szans na dzien dzisiejszy nie ma.

Wróć do „Polska”