ale ja wiem jak gralo juve. doskonale. nawet widzialem go na zywo rok temu podczas jednego meczu. tylko co z tego?
koles gral w druzynie ktora ustawiala spotkania. oznacza to ze nie mozna brac pod uwage jego gry w klubie bo mija sie to z celem. zgadza sie? bo jezeli wezmiemy pod uwage ustawione mecze bedzie to oznaczalo ze mozna ustalic wynik glosowania na zlota pilke
zatem zakladam ze liczyla sie tylko jego swietna gra na mundialu. a na mundialu taki buffon czy pirlo nie grali gorzej
to chyba dosc logiczne?
po prostu chca koniecznie uhonorowac kapitana rep wloch nie kierujac sie niczym innym tylko proba pokazani ze wlosi graja czysto. typowo polityczna decyzja jak swojego czasu z szewa
bo przez caly rok w klubie nie gral lepiej niz np terry
a taki henry byl wyrozniajaca sie postacia i w pilce klubowej i reprezentacyjnej. i choc go nie lubie zasluzyl na wygrana bardziej niz fabio
dalej sie bedziemy smiac? czy ktos moze pomysli co pisza inni? mozecie mi smialo uwierzyc ze nie wypowiadam sie o druzynach/pilkarzach/meczach ktorych nie ogladam w miare czesto. mam na to za duzo latek