Ale po co się ośmieszać ? za 2 gole w reprezentacji [gdzie mu tak słabo idzie] Titi wyprzedzi samego Platiniego w zdobytych golach i zostanie najskuteczniejszym napastnikiem w historii - co ty na to ?Toudinho pisze:na Mundialu nie pokazał moim zdaniem nic jak to Henry ma w zwyczaju w reprezentacji gra poprostu slabo.
Nie jest tam taką gwiazda jak w Arsenalu, ale jest jednym z lepszych, a zaraz będzie najlepszy.
dokładnie - miał przeogromny udział w awansie Arsenalu do finału LM i duzy w awansie Francji do finału World Cup.rkoeman pisze: taki henry byl wyrozniajaca sie postacia i w pilce klubowej i reprezentacyjnej.
Nie jestem obiektywny w tych ocenach, bo wiadomo komu kibicuje, ale kilka razy z rzedu był najlepszym strzelcem jednej z najlepszych lig swiata, tylko Ruud raz go wyprzedził 1 golem.
Nigdy nie dostał wyróznienia, a zasłużył na pewnoe bardziej niż nie jeden zwycięzca. Choć jak mówiłem już wcześniej - dla mnie on jest w tej chwili [bo Dennis zakończył kariere] najlepszy. I dla mln kibiców Arsenalu, czy rep. Francji też, a nagrode mógłby dostać dla własnej satysfakcji.
Temat o Realu, wiec chwile o Cannavaro - otóż moim zdaniem miał on znakomite MŚ, lepsze niż Titi, lepsze niż ktokolwiek inny - wymiatał na całego, był nie do zatrzymania, był kapitanem mistrzów ... fakt - ale po mundialu powietrzez niego zesszło, nie widziałem wielu meczy Realu w tym sezonie, zaledwie kilka, i przewaznie Canna zawodził.
Wiadomo, że w roku MŚ, występ na tej imprezie liczy sie podwójnie, ale na Boga - on grał tylko ten turniej na znakomitym poziomie, tylko za te 7 meczy ma dostac nagrode dla najlepszego gracza roku ?
w reprezentacji kilka bramek w tym roku, w klubie znów mistrz strzelców, a w tym sezonie ma 5 goli. NIby nie błyszczy a bramki zdobywa. Nie musze chyba dodawac jakim m awpływ na grę Kanonierów.vakabayashi pisze:Henry, ok sezon ostatni świetny, ale mundial jakiś taki cichy a i formy widać w tym sezonie nie załąpał
vakabayashi pisze: a potem przeszedł do Realu Madryt gdzie wcale nie gra gorzej jak na mundialu
wybacz, ale nie wierze. czy jest na sali inny kibic Realu, który może potwierdzić, że Fabio nie gra gorzej w Realu, niż grał na mundialu ?
Toudinho pisze:Puskas nie żyje