FMy

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 685
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 17 lis 2006, 13:16

Martin Pellegrino pisze:Może ktoś z was ma jakąś receptę na dobrą młodzież w zespole.

Ja zawsze robie w ten sposób że ustawiam im trening tak jak pierwszy zespół; czyli dajmy na to 16 letni bramkarz ma swój tok treningu a nie ogólny, potem obrońcy, pomocnicy itd. Zawsze też jeśli gram spotkania Pucharowe i wygrywam juz z 3:0 ( Jak nie wygrywam to w sumie też) wpuszczam jakiegoś dobrego 17-18 latka żeby nabrał doświadczenia, warto też wypożyczać młodych do innych zespołów ( lepiej słabszych) gdyż da im to możliwość częsciej grać w 1 skladzie. Zawsze procentuje to po powrocie zawodnika do klubu. Nie wiem jaki zespół prowadzisz ale ja tak robiłem w ManU grająć w FM 2006 i skutkowało. Jeśli chcesz miec też jakiś wychowanków to nie liczyłbym na Twoim miejscu na role trenerów (choć też jest ona ważna :) ) najlepiej wyślij obserwatora i niech siedzi gdzieś w Afryce przez 2 miesiące szukając młodych. Sam tez mozesz pogrzebać i przekopać FM`a. Ja znalazłem w ten sposób Sobisa, Dahnelberga,Nengomashe. Znakomici wychowankowie. Waro równierz podnosić pensje młodym gniewnym za ich dobrą gre. U mnie zawsze 4/5 18 latków odpadało bo to co przychodziło do klubu to miernota. Zarabiałem więc na nich, sprzedając a potem kupowałem za to innych 15,16 i 17 latków :wink:

Wróć do „Hyde Park”