Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 17 lis 2006, 14:02

fieldy pisze:Nie jest tam taką gwiazda jak w Arsenalu
Właśnie o to mi chodzi i się nie ośmieszam bo pisze co widze, w Arsenalu potrafi rozegrać mecze za meczem na nieosiągalnym dla zwyklego śmiertelnika poziomie, zaś w reprezentacji częsciej zawodzi niż zachwyca.
Zobacz Raul jest najskuteczniejszym strzelcem Hiszpani a się nie łapie do kadry :wink:

fieldy pisze:wybacz, ale nie wierze. czy jest na sali inny kibic Realu, który może potwierdzić, że Fabio nie gra gorzej w Realu, niż grał na mundialu ?
Nie no z Fabio zeszło wrecz całkowicei powietrze, trzyma tam jakiś poziom bo będac bez formy jest w czolowce obroncow La Liga, ale to jest pilkarz od ktorego mozna wymagac gwarancji swietnej gry, jak narazie nic wielkiego nie pokazał, i wszyscy czekają aż zacznie grać jak profesor. Choć Mundial to był apogeum jego formy chyba nigdy już nieosiagnie tego poziomu :wink:

Mi wszystko jedno kto dostanie złotą piłke, ja stawiał bym na Henry, jeśli Canna ją dostanie pojawi się uśmiech, ale nie bedzie to nagroda za gre w Blancos. Juk już pisałem FF oceni to przez pryzmat Mundialu.

Wróć do „Hiszpania”