Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 17 lis 2006, 17:32

wrrrrrrrrrrrr jakaz agresja. i ta 'k..' by podkreslic swoja zlosc. miau

OV i US to praktycznie jednosc - naleza do nich ci sami ludzie wiec jednak sie myslisz. apolityczni nie sa bo ich ludzie startuja w wyborach to lokalnych samorzadow. wiec znowu pudlo. z ligallo trzymaja niejacy us i nie raz widac ich flage na stadionie barcy gdy przyjezdza zaragossa. kolejne pudlo. o brigadas nie bede nawet wspominal bo szkoda moich nerwow na ich chora dzialalnosc. wspierana przez us ktorzy jeszcze kilka postow wyzej byli jedynie odpowiedzialni za oprawy. a nagle juz nie sa :shock: skad ta zmiana?

i na koniec - to jest otwarte forum.w topicu tym moga pisac kibice innych klubow i maja prawa napisac kilka slow prawdy o us i ov ktorymi niekotrzy tak sie jaraja. bo jak widze polaka z flaga us na plecach, basz szalikiem w kolorze merengue z trupimi czaszkami ss robi mi sie slabo. jak moze byc takim ignorantem i miec totalnie gdzies co glosza, co robia, jak sie zachowuje i jak obrazaja polakow

widac tobie to nie przeszkadza. a mi i owszem. ja ciebie nigdzie nie oceniam a ty robisz to w kazdym poscie. dostajesz goraczki bo ktos smial napisac prawde o twoich idolach? az tak cie to boli? dalej bediesz ich bronil? w imie czego?

mi wystarczy ze choc kilka osob dowie sie jak wygladaj poglady wymienionych grup. nikt nie zabrani ci napisania co sadzisz o boixos nois w temacie o barcelonie.

pozdrawiam

Wróć do „Hiszpania”