napisałeś ze te dwie grupy to praktycznie jedność...siedzisz troche w klimatach kto z kim ma kose, zgode, itd? jestem bardziej niz pewny po tym co wypisujesz ze nie bardzo. bo tak bys wiedzial ze grupy te maja kompletnie niezalezne od siebie zgody, że zajmują różne sektory na stadionie i nie siedza razem (co o czymś swiadczy), nie kreca razem dopingu i nie organizuja razem opraw, łączy ich za to na pewno Real Madryt, co jest oczywiste, więc jest nieuniknione ze ich sciezki muszą sie jednak nie raz krzyżować...
kolejna sprawa, Boixos Nois. Otóż byli i są obecni na stadionie Nou Camp kolego
następny babol - o kibolach sraragossy, otóż US ma swoją sekcję w Saragossie, która niema nic wspolnego z Ligallo fondo norte, tamci mają swoją flagę "US Saragossa" z którą jeżdża i sie pokazują, a to ze gdzies tam są zbieżne poglądy polityczne niektórych grup w swiecie sportu nie jest tożsame z istnieniem zgody między nimi na płaszczyźnie sportowej !!!
Dalej:" że bronie swoich idoli"....
i na koniec, że ja ciebie oceniam??? ja tylko odpieram zarzuty jakie ty siejesz wielu momentach sie po prostu przed nimi broniąc, a oceniac to chyba ty mnie pare razy oceniles? domyslnie przypisalem mi młody wiek, w ktorymś z postów, w innym wyjezdzasz ze nie mam pojecia ... ropy ?????