Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post autor: brylancik » 17 lis 2006, 18:48

Janio A czy to że ktoś jest tu nowy to jest jakaś wada czy coś? Wkleił fajne zdjęcia opraw przed meczami wszystkim się podobało i nagle dopieprzył się rkoeman. Ja nie rozumiem tylko co on chce udowodnić. Przecież jeszcze niedawno wasz mentor ( :lol: ) miał w sigu logo Boixos Nois. Oczywiście nie popieram US za poglądy jakie wyrażają ale po prostu jak już to kiedyś ktoś napisał bez nich trybuny na Bernabeu wyglądały by tak żałośnie jak chociażby Arsenalu, gdzie wszyscy w pięknych nowych markowych kurteczkach, jedząc chipsy czy coś innego w milczeniu oglądają mecz. Mam nadzieję jednak że pan rkoeman powie jaki jest cel tych jego napinek (oświecenie nas, a może próba zrażenia do Realu :roll: ).

Aha, jakbyś jeszcze nie nadużywał słowa "agresja", bo dosyć że to troszkę głupio wygląda jak w każdym poście zamieszczasz po 3 razy to samo to na dodatek nie zawsze pasuje do kontekstu. Polecam takie słowa jak "złość", "niechęć", "impulsywność" itp. To tak na przyszłość.

A teraz z innej beczki. Ma ktoś może zdjęcie z oprawy bodajże ostatniego meczu Zidane'a na Bernabeu jak Ultrasi zrobili sobie mały piknik i poprzynosili różne dmuchane zabawki. Mam nadzieję, że ktoś wie o co chodzi.

Wróć do „Hiszpania”