Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Mundialito » 17 lis 2006, 20:26

głowa już mnie przez to wszystko boli
to ze ty sobie zalozyles ze us to nic zlego, choc kilka postow wyzej inny kibic realu chcial udowodnic ze oni tylko odpowiadaja za oprawde. teraz okazuje sie ze nie. ze to ov sa apolityczni a us juz nie
nie rozumiem..masło maślane...ale spróbuje się odnieść: gdzie pisałem ze US są apolityczni??? nie zmyślaj proszę...

janio jesteś duzo konkretniejszy od swojego kolegi po szalu, i plus za to dla Ciebie, ale...
Mam rozumieć, że w kontekście tworzenia doskonałej atmosfery podczas meczów można nie brać pod uwagę wszystkich innych przejawów działalności US?
, hmm..fotki zmieściłem tylko i wyłącznie w intencji pokazania co się dzieje na Santiago od strony opraw, więc zauważ proszę, że polityczny burdel zaczął rkoemanna siłę lansując brzydkie strony US, poza tym w wielu momentach rzucał hasła, które nijak się nie pokrywają z rzeczywistością kibicowskiego światka, stąd te rozmywanie - chciałem sprostować to i owo
nie trawie realu, lazio, benfici, ferencvarosu, leeds czy chelsea wlasnie przez tego rodzaju grupki kicowskie ktorych dzialnosc obraza moj swiatopoglad. nie ma to nic wspolnego z tym ze kibicuje barcelonie. bo jako klub sam w sobie szanuje real za jego wielkie druzyny, pilkarzy czy trofea. za historie okoloklubowa juz nie.
czy nie mógł tak od razu i byłby spokój?
Ma ktoś może zdjęcie z oprawy bodajże ostatniego meczu Zidane'a na Bernabeu jak Ultrasi zrobili sobie mały piknik i poprzynosili różne dmuchane zabawki.
mówisz i masz :lol:

podziękowanie dla Zizou
Obrazek

no i ultrasowskie zbytki i mega piknik :)
Obrazek
Obrazek

pzdr
:wink:

Wróć do „Hiszpania”