Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post autor: Duch » 18 lis 2006, 14:06

Gomez pisze:po co piszesz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia
Wyciągam wnioski na podstawie informacji (to naprawdę nie jest trudne). Po pierwsze Huntelaar podkreślał wielkokrotnie, że nie chcę po zakończeniu tego sezonu odchodzić z Ajaxu. Potwierdziły to także władze klubu, ale wiadomo, że po sezonie może być różnie i jeśli jakiś klub wyłoży wielkie pieniędze to wszystko jest możliwe. Idąc tym tokiem myślenia, można powołać się na kolejną wypowiedz Huntelaara, w którem mówił w przyszłości chciałby grać w Premiership lub La Liga. Wniosek jest więc prosty, jeśli będzie poważna oferta z tych właśnie ligi + oferta z Monachium to jak myślisz, która opcja wygra.

Gomez pisze:kolejny bardzo mylny wniosek z Twojej strony...

te 30 milionow - najbardziej prawdopodbna opcja jest Ribery, dlatego tez Huntelaar, Toni i Klose schodza na dalszy plan...
Po czym wnosisz :roll: Wyśmiałem jedynie opcję ewentualnego transferu Toniego do Bayernu. Nie bój się, orientuję się troszkę w Bundeslidze i tak jak Ty wiem, że do takiego transferu nie dojdzie. Raz, że Tonie nie jest Bayernowi potrzebny, a dwa że ekipa z Monachium ma inne potrzeby (choćby wspomniany przez Ciebie Ribery -chociaż osobiście liczę, że Arsenal wygra batalię o Francuza). Tyle z moje strony.

Wróć do „Niemcy”