NBA...

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 18 lis 2006, 21:42

Messi E2 Ronaldinho pisze:Przegrna z NYK to naprawde przykra przegrnana, przynajmniej wnioskujac jak graja Kinicks w tym sezonie i co wokoł tego zespołu sie dzieje. To jeden z najsłabszych NBA a beda przez meisiac neiobecnosci Shaqa mocniejsi i myśle, ze Zary sobie nie poradza, a poniej bedą gonić czołówkę.
Patrząc na to jak gra Miami w tym sezonie mnie ta porażka w cale mnie nie dziwi :roll: Może jej rozmiary, ale nie sama porażka. NY niedawno grał zacięty bój u siebie z Cavs i ostatecznie mogł nawet wygrać mecz a ostatnio łatwo pokonali u siebie Washington, który wcześniej prezentował się dobrze choć teraz chyba obniżył loty. A Miami bez SHAQa dostaje lanie z kim popadnie. Wcześniejsze zwyciestwa bez swojego centra nr 1 były szczęśliwe bo niekiedy przegrywali oni cały mecz i rzutem na taśmę odnosili zwycięstwo. Zresztą po tym co czasem widziałem w wykonaniu Mourninga to miałem wrażenie że zespół grał w czwórkę, niestety tego meczu nie oglądałem i nie wiem jak wyglądała jego gra ale można przypuszczać że nie był w życiowej formie jak to miało miesjsce przed kilkoma laty. A w meczu z Knicks swoją drugą największą zdobycz punktową w tym sezonie zanotował Francis - 14 pkt przy fatalnej skuteczności poniżej 30% :angry2: Trochę to dziwne że zawodnik który kiedyś zapowiadał się na wielką gwiazdę, ba był nią nawet, teraz rozgrywa najgorszy sezon w karierze :roll: W ekipie z Miami jeszcze gorszą skutecznością popisał się Antoine Walker - 1/5 za dwa i 0/4 za trzy :olaboga:
Baqu pisze:LeBron dzisiaj przeciwko leśnym wilkom 37 pkt 6asyst oraz 9 zbiórek
Baqu pisze:Kobe wydatnie pomogl w wygranej z Toronto 107 - 100 zaliczajac 31 pkt 11 zb i 7 asyst
Wczoraj Baron Davis w meczu Warriors - Kings 117:105 :arrow: 36 pkt i 18 asyst :!: :rydzyk:
Baqu pisze:
:rydzyk:

Shaquille'a O'Neala, gwiazdę mistrzów ligi NBA - Miami Heat, czeka kilkutygodniowa przerwa w grze, spowodowana operacją kolana. Według lekarzy O'Neal wróci na parkiet najwcześniej za cztery do sześciu tygodni

Szczegółowe testy medyczne jakim poddał się w ostatnich dniach 34-letni koszykarz wykazały naderwanie więzadła w lewym kolanie, którego doznał podczas niedzielnego meczu z Houston Rockets.

Początkowe diagnozy lekarzy wskazywały na stłuczenie kolana i środkowy Heat uczestniczył w czwartek w treningu zespołu przed piątkowym meczem z New York Knicks, ale gdy ból nasilił się ponownie trafił do szpitala na badania.

W tym tygodniu O'Neal, 13-krotny uczestnik Meczu Gwiazd NBA, opuścił dwa spotkania Miami. Od początku sezonu koszykarz ten wystąpił cztery razy, odnotowując średnio 14 punktów i 7,5 zbiórki.

Kurcze o rany ['] :P

Wróć do „Inne sporty”