Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 18 lis 2006, 22:57

Jestem rozczarowany. Zreszta juz przwyklem do tego, wkoncu jestm kibicem Arsenalu, ktory potrafi pojechac LFC 3:0 po to, by w nastepnej kolejce zremisowac z Newcastle (3 druzyna od dolu tabeli).
Meczu nie widzialem i nie mam zamiaru go ogladac. Sciagne sobie jakis obszerny skrocik i mi wystarczy.
fieldy pisze:jak ktoś oglądał to niech napisze, jak gra wyglądała.
Jak juz pisalem, meczu nie widzialem, ale z relacji live wynika, ze mecz podobny do tego z Evertonem... Nawet w podobny sposob doprowadzilismy do remisu. Tyle, ze tym razem uratowal nas Henry a nie Van Persie.
Robin :arrow: Przegiecie zmylil obronce Newcastle w polu karnym i oddal strzal... Strzal za ktory naleza mu sie :bicz2:

Statystyki meczu:

Strzaly celne: 10-1
Strzaly niecelne:13-1
Faule: 10-9
Rozne: 11-1
Zolte kartki: 2-5
Czerwone kartki: 0-0

Badz madry i pisz wiersze... :?

Mozecie mnie wysmiac, ale moim zdaniem to Wenger powinien dawac wiecej szans Aliadiere. Zamiast wystawiac Baptiste, ktory wrocil dopiero po kontuzji mogl dac szanse Aliadiere. Ale... nie ma co gdybac po fakcie.
jeszcze sobie poczekasz Arrow 10.12.2006 Chelsea - Arsenal

Przedtem jeszcze derby z Fulhamem i Spursi

Czyli 9 pkt. 8) Nie no zart.
ja to tak widze. We wtorek wygrywamy z HSV. Potem wygrany mecz z Boltonem. To nie jest ten sam Bolton co w tamtym sezonie kiedy potrafil urwac nam punkty. Potem czeka nas spacer z "Wiesniakami". 2 grudnia gramy z Tottenhamem. Wynik mozna stawiac w ciemno, 1:1 :arrow: gramy na Emirates. Jeszcze przed meczem Chelsea gramy z Porto... Niestety bedzie to dla nas porazka. Stawia nas to w dobrej sytuacji przed meczem z CFC z ktora wygramy 1:0 ( na wyjezdzie gramy 8) ) Tak widze wyniki do meczu z CFC.

Wróć do „Anglia”