Bo jestem realsita i jakos trudno uwierzyc mi w to ze polski pilkarz po "jednym" dobrym meczu miedzynarodowym moze wywalczyc sobie miejsce w ktoryms z skaldow klubow z najwyzszej polkizagi82 pisze:A dlaczego podchodzisz do tego w ten sposób?
jedna jaskolka wiosny nie czyni wiec nie popadajmy w samouwielbienie, juz nie pamietasz jak psioczono na tych samych pilkarzy 2miesiace temuzagi82 pisze:Ostatnie mecze eliminacyjne pokazały,
Belgia przewaznie prezentuje sie slabo - to juz nie ta reprezentacja co niegdys wiec trudno pisac, ze zaprezntowala sie slabo na naszym tle - bo patrzac na to trzezwo my nie zagralismy oszalamiajaco (jak np z Portugalia) ale konsekwentnie i ,,,, udalo siezagi82 pisze:Popatrzcie jak na naszym tle zaprezentowali się Belgowie
A w jakich to oni klubach tez grajazagi82 pisze:Zwróćcie też uwagę, że grają oni teoretycznie w silniejszych ligach, w dużo silniejszych drużynach.Belgowie mogą w nich grać nasi rodacy nie??
Poza Buytenem zaden z nich nie gra w wielkim klubie z gornej polki a w sredniakach Europejskich -
czeher pisze:tylko po co taki transfer skoro potem bedzie lawka, trybuny i zahamowanie kairery - lepiej sredniak europejski
Sluchaj moja wypowiedz byla skierowna do okreslonych klubow pokroju Romy, Barcelony, Realu, Lyon, Interu, Bayernu itp bo takie zapewne na mysli mial Messi, a przynajmniej to sa dla mnie silne Europejskie zespoly - jezelli widzisz kogos z pola kto moze zasilic powyzsze kluby to gratulujeDlaczego gdy pojawiają się choćby plotki dotyczące Polaków następuje taka reakcja: nie idź tam, będzie ławka,trybuny, nie nadaje się tam...
Co do Matusiaka powiedzial on, ze zostanie w Belchatowie, chyba ze dostanie konkretna oferte z dobrego Europejskiego klubu (np. MU)
A teraz zeby urwa ten temat - juz za nieco ponad miesiac otwarcie okna transferowego, przyznam ze nie moge sie juz doczekac
Kilka poglosek padlo dzisiaj na Lidze+, mianowicie jak juz chyba wiekszosc slyszalal w tygodniu do brazylii odleca Brazylijczycy z Pogonii i dla wiekszosci bedzie to podroz w jedna strone
Lech - obral kierunek peruwianski i juz ma wypatrzonych 4graczy
Arka - Sotirovic z Zawiszy, Chmiest, Seweryn
Ciekawe czy Klos wreszcie znajdzie klub