Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 19 lis 2006, 0:29

zagi82 pisze:A dlaczego podchodzisz do tego w ten sposób?
Bo jestem realsita i jakos trudno uwierzyc mi w to ze polski pilkarz po "jednym" dobrym meczu miedzynarodowym moze wywalczyc sobie miejsce w ktoryms z skaldow klubow z najwyzszej polki
zagi82 pisze:Ostatnie mecze eliminacyjne pokazały,
jedna jaskolka wiosny nie czyni wiec nie popadajmy w samouwielbienie, juz nie pamietasz jak psioczono na tych samych pilkarzy 2miesiace temu :?:
zagi82 pisze:Popatrzcie jak na naszym tle zaprezentowali się Belgowie
Belgia przewaznie prezentuje sie slabo - to juz nie ta reprezentacja co niegdys wiec trudno pisac, ze zaprezntowala sie slabo na naszym tle - bo patrzac na to trzezwo my nie zagralismy oszalamiajaco (jak np z Portugalia) ale konsekwentnie i ,,,, udalo sie
zagi82 pisze:Zwróćcie też uwagę, że grają oni teoretycznie w silniejszych ligach, w dużo silniejszych drużynach.Belgowie mogą w nich grać nasi rodacy nie??
A w jakich to oni klubach tez graja :roll: znaczy ligach :arrow: belgijska, holenderska, niemiecka, francuska, katarska - sorry ale nasi tez tam graja - taki Baseggio niegdys wielka nadzieja tamtejszej pilki nie radzil sobie w slabym Treviso, w sumie sluch o nim zaginal
Poza Buytenem zaden z nich nie gra w wielkim klubie z gornej polki a w sredniakach Europejskich -
czeher pisze:tylko po co taki transfer skoro potem bedzie lawka, trybuny i zahamowanie kairery - lepiej sredniak europejski
Dlaczego gdy pojawiają się choćby plotki dotyczące Polaków następuje taka reakcja: nie idź tam, będzie ławka,trybuny, nie nadaje się tam...
Sluchaj moja wypowiedz byla skierowna do okreslonych klubow pokroju Romy, Barcelony, Realu, Lyon, Interu, Bayernu itp bo takie zapewne na mysli mial Messi, a przynajmniej to sa dla mnie silne Europejskie zespoly - jezelli widzisz kogos z pola kto moze zasilic powyzsze kluby to gratuluje
:roll:

Co do Matusiaka powiedzial on, ze zostanie w Belchatowie, chyba ze dostanie konkretna oferte z dobrego Europejskiego klubu (np. MU)

A teraz zeby urwa ten temat - juz za nieco ponad miesiac otwarcie okna transferowego, przyznam ze nie moge sie juz doczekac :!: a co dopiero mowic o starcie ligi :twisted:
Kilka poglosek padlo dzisiaj na Lidze+, mianowicie jak juz chyba wiekszosc slyszalal w tygodniu do brazylii odleca Brazylijczycy z Pogonii i dla wiekszosci bedzie to podroz w jedna strone :roll:, dolaczy za to ma Stolarczyk

Lech - obral kierunek peruwianski i juz ma wypatrzonych 4graczy :!: poza tym jakis kamerunczyk oraz mlody bramkarz Slaska Janukiewicz jak i Tarnowski z Amiki

Arka - Sotirovic z Zawiszy, Chmiest, Seweryn

Ciekawe czy Klos wreszcie znajdzie klub :think:

Wróć do „Polska”