Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chyba nie twierdzisz, że ściągnięcie gracza za taką kasę który prawie w każdym meczu w PD w którym występuje było błędemvakabayashi pisze:Oprócz Morientesa, to Tavano to kompletny niewypał tak zarządu
Joaquin może przez ostatnie dwa sezony w Betisie nie błyszczał już tak jak kiedyś ale cała drużyna grała beznadziejnie. Teraz za to zaczyna się powoli odradzać w Valencii i w paru meczach które udało mi się oglądnąć był najlepszym zawodnikiem. Ja mimo wszystko będę się upierał że ten chłopak był wart sumy którą za niego dali.vakabayashi pisze:Joaquin za 25 mln euro wielka nadzieja hiszpanskiej pilki-gra tak jak ostatnie 2 sezony w Betisie czyli słabo nie na miare talentu
IMHO największą głupotą jaką zrobili była sprzedaż AimaraWina złej formy jest ZAMĘT wewnatrz zarządu tego klubu i kłótnie tak zawodników z trenerem jak treneraz z Carbonim plus nie przmyślane zakupy już czasy kiedy Valencia kupołwała Fiore i Corradiego były oznaką ze odchodzi sie od tej Valencji za czasów chociażby Beniteza