Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 19 lis 2006, 16:23

O tych perełkach głośno nie od dziś i szykuje się gorąca zima :P Baldini udał się do Argentyny głównie po Gago, ale także Higuaina, za którego Real zdążył już złożyć oficjalną ofertę. Według tego co usłyszeliśmy od prezydenta River Milan przebił tą propozycję, aczkolwiek kwoty nie ujawnił :roll: Każdy ma swój mały interes. Barca chce duet Boca Palacio - Gago, pomimo że doniesienia odnośnie tego drugiego nieco ucichły jeśli chodzi o kierunek Katalonia :P Wszystko pewnie dlatego, że klub odizolował go od mediów i do czasu mercato młody pomocnik nie będzie odpowiadał na pytania dziennikarzy. Milan tak bardziej oficjalnie spośród nich chce tylko Higuaina, któremu robiono już zdjęcia w koszulce Realu, co miało rozzłościć prezydenta River, po czym udzielił on tej wypowiedzi, o której wspomniałem wcześniej :roll: Ciekawe czy Rossoneri faktycznie pokrzyżują plany Królewskim bo bądź co bądź wciąż się muszą odegrać za temat o Kace, który zresztą niedawno na krótko wrócił :lol: Tylko Belluschi pełni tu nieco mniejszą rolę bo co prawda był łączony z Realem (i chyba nie tylko) z tym, że jako alternatywa dla celu nadrzędnego, a więc Gago :roll: Ktoś napewno się po niego zgłosi bo niemożliwym jest, aby taki talent pozostał długo poza Europą :P

Tych przytoczonych przez Ciebie piłkarzy prawdę powiedziawszy nie znam :roll: Tylko ten Ilsinho czy jak mu tam obił mi się z raz o uszy, ale nawet nie jestem pewien czy to on :roll:
Zaza pisze:Sebastian Mila
Być może będzie głośny transfer i Mila zawojuje Orange Ekstraklasę :lol:

Wróć do „Hiszpania”