Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 19 lis 2006, 16:37

RealFan pisze:Tych przytoczonych przez Ciebie piłkarzy prawdę powiedziawszy nie znam

Ja też nie - dla tego trzeba ufać skauta ... prasowym :P Wiesz jak jest, zacznie sie kampanie to i sie pozna tych graczy. Ilsinho to drugi Fernando Alonso, jak dwie krople wody. Prawy obrońca 'skrzydłowy'

Z tych "znanych" w/w najmniej sie mówi o Belluschi a to jest taki piłkarz na którym zależało by nie jednemu z tych klubów, tylko nie wiem ile ma lat. Ale może to tak ma być, prasa i show odnoście Gago czy Higuaina a celem jest Belluschi...

Włosi twierdzą że Real zaproponował River Plate nie całe 10 milionów, oferta Milanu wynosi niby 14 milionów [obie w dolarach], ale temat jest jeden jak ktos chcesz wszystko to z regóły nie ma nic, Wiec jak mówi wróżka mercato te trzy kluby nie tyle sie dogadają co podziela łupem :P

Tylko że w tej walce Milan będzie małym sedzią bo wiadomo trudno by Real i Barca sie dogadali, a jak Real będzie stwarzał problemy Milanowi co do Pipity to Barca znów sie zgłosi po Gago - czeski film nikt nic nie wie.

A tak Barca nie da za Palacio 15 milionów tylko mniej, np. 12 bo nikt tej ofery nie przebije, Real skupi sie na Gago a Milan na Higuainie.

Oczywiscie takich teori spiskowych widziałem już z 99 i z 9 wcielono w życie. Ale gdzieś spisek musi być :P

Temat Kaki wróci, bo Marca czy AS nie był by sobą. Ale jak powiedział jeden z agentów nie pracujący dla klubu - "Real nie stać na Kake, bo każdy piłkarz jest do kupienia, ale za swoje pieniądze" :P Zresztą to jest taki temat jak Dinho w Milanie...

Pozdro

Wróć do „Hiszpania”