niby tak.. ale z drugiej storny czy mozna zazdroscic komus tego ze uzywa mozgu do myslenia ?Zaza pisze:Totnik masz 100% co do czechów - ale dla tego napisałes że trzeba im zazdrościć.
sam sobie odpowiedzialesBo mamy czego, ale czy innym w/w krają też ? może Ukrainie po ostatnich gigantycznych pieniądzach wpompowanych w lidze. Patrz transfer Matuzalema z Brescia do Szachtara = 10 [czy coś koło tego] milionów euro
a jednak przewyzaszja bo graja w dobrych klubachJednak Serbowie maja zdobywca puchary Europy Crvene, jeden kolosalnie wielki ale strasznie brzydki stadion. A inne kraje ? Trudno powónac naszych graczy do tych których wymieniałem, ba zwłaszcza do pewnej grupki która to stanowi swiatową czołówke na swoich pozycjach. Ale są też tacy który niczym nie przewyszają naszych graczy. Jadnak zawsze czegoś brakowało
no tak pomylilo mi sie Holadnia Holadnia !Ebi był szkolony w HolandiNiemcy chyba słabo z tym ostatnio stoją bo wzróć uwage iche emigrantów maja w kadrze
![]()
niby niemcy slabo stoja ale maja zawodnkow mlodych i obecujaych.. np. Podolski LOL
pasztet ze sloni ! sam jestem w szoku !! dla takich chwil warto zyc !!P.S. Roma zrobiła pasztet z CataniCzapki z głów !
IL CAPITANO 130 gol dla Romy !!!!

p.s szkoda ze Mirko nic nie ustrzelil ale krotko gral