Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 19 lis 2006, 20:55

Zaza pisze:A pamietasz może Czeher nazwiska graczy Tottenhamu w ... Zagłebiu Lubin ? :shock:
wlasnie nie :? wiem jedynie ze jeden ma podobno 21 lat - w sumie ja dzisiaj jestem lekko nieprzytomny ale u kogo byl Czesiu - u Allardyca w Boltonie czy u Jola w Spursach :think:
Zaza pisze:A też Sebem Mila wraca do Grodziska
moze sie odbuduje chociaz watpie czy wroci do takiej formy jak no mecz z MC :smoke: aahhh ta brameczka

Swoja droga o Grzelaka ma tajkze wlaczyc sie Groclin :lol: napewno bitwa o napastnika Widzewa bedzie ciekawa 8)
RzuR pisze:bo watpie zeby zakupil na ich miejsce polskich grajkow na jakos wyraznie lepszym poziomie?
podobno ma przyjechac nowy "kontener" :arrow: Pala i Panik caly czas sedza w Brazylii i przygladaja sie , trenuja jakis nowych :roll:
RzuR pisze:juz pare razy slyszalem ze Ptaq nie chce wracac do Polski bo ma jakies sprawki w swiecie fryzjerskim i powrot do Polski moglby sie wiazac z szybka krajoznawcza wycieczka do Wroclawia Razz
Przyznam ze nie slyszalem o zadnych spekulacjach na ten temat jednak wszytsko mozliwe i poruszyles bardzo ciekawy apekt

Wróć do „Polska”