Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 lis 2006, 0:32

Przepraszam że tak Ci odpisze ale sam wiesz.
RealFan pisze:Całkiem niedawno był szlagier pomiędzy Boca, a River i większość pewnie śledziła wówczas Gago, Palacio czy Higuaina pomijając Fernando Belluschiego, a może to i błąd

Ja ten mecz widziałem na żywo, ale przyznam sie że moje oczy były skierowane na trio, a jakoś Belluschi mi nie wpadł w oko. Dopiero na drugi dzień koleś mi "nakaz" obserwacje tego gościa bo była powtórka mecz, a on sie śmiał że mi jego występ nie wpadł w oko, on go widział w roli bohatera, i coś w tym było - to fakt - było jak Valencianista pisze ale jeden mecz to i tak za mało na oceny. Tylko gdyby ten mecz był jednym wystrzałem nie pisało by sie o nim tyle itd.

Coś w tym z "planem na dziś" i "planem na jutro" ale nigdy nie wiesz co będzie jutro. :P A tak na poważnie, gwarancji nie ma żadnej nigdy że 18 letni chłopie potwierdzi swoje umiejetnosci, Ty pisząc to napisałes w ciemno bez żadnego oceny umiejetnosci czy tez nawet aklimatyzacji, sam wiesz ze na papierze to wszystko ładnie wygląda, Choć coś w tym jest co piszesz, co najlepiej pokazują obecne nazwiska w Realu. To fakt.

vakabayashi pisze:Lampardem zainteresowanie, mnie irytuje

Ale mówimy o Frank'u na Camp Nou ? Tak samo powinno Cie to irytować jak zainteresowanie Milanu - Dinho, czy Realu - Kaką :P To są na dzień dzisiejszy ploty a'la s/f mercato. Jeszcze brakuje np. Terry na Old Trafford :P

Wróć do „Hiszpania”