Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 lis 2006, 10:08

guru pisze:Nie czaje...

Kowalczy to był tylko przykład, bo w momencie kontuzji Gajtka został awaryjnie sciągniety [z Arsenalu Kijów] i polecony przez pewno osobe, nazwiska nie pamietam ale trzeba by pogadac z fanami Korony jak to wygląda, Z tego co wczoraj mówił Mielcarski i Wieczorek, podziękowano sobie za współprace, ale ja nie wiem na tyle by Ci napisac wiecej :P

Matusiak pozosanie w Bełchatowie. Pewka :P Wczoraj Ujek nie chciał powiedziec w prost ale miedzy zdaniami dało sie wyczytać, że tworza grupe, maja ambicje cele i mimo że teraz nie tylko Matusiak ma oferty walczą o mistrza :P

I prosze mamy namiary na tych "Kogutów"
PS pisze:Zagłębie Lubin poważnie chyba myśli o wywalczeniu tytułu mistrza Polski w tym sezonie. Na półmetku Orange Ekstraklasy "miedziana" ekipa zajmuje drugie miejsce. Szefowie Zagłębie już zapowiadaja spektakularne transfery. Jak informuje poniedziałkowy "Przegląd Sportowy" już na dniach do Anglii uda się w tej sprawie właśnie Czesław Michniewicz, trener Zagłębia, wraz z prezesem klubu.

Lubinianie są zainteresowani pozyskaniem 22-letniego napastnika Lee Bernarda z Tottenhamu Hotspur oraz 20-letniego pomocnika Jamiego O'Hary, który obecnie jest wypożyczony z Tottenhamu do Chesterfield.

Przypomne że Czesiu był na starzu w Londynie na White Hart Lane :]

Ja mam nadzieje że Patryk Rachwał odejdzie z Płocka ! musi !

Wróć do „Polska”