Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 20 lis 2006, 11:11

czeher pisze:chociaz ten jest rownie groizny
właśnie, drugi skład, czy nawet drugi z elementami 3 ... wcale nie będzie skazany na porażkę, myślę ze należałoby się wstrzymać z graniem tego spotkania, do czasu podania przed Mourinho szerokiej kadry. Wtedy będzie dużo klarowniejsza sytuacja.
Sam osobiście się zastanawiam nad remisem.
Werder musi walcyzć na 200% jak chce aby marzenia o awansie nabrały realnych kształtów, Chelsea zaś może sobie pozwolić na słabszy występ, ale czy Jose odpuści spotkanie ?

czeher pisze:Bez Cruza moze byc ciezko Sporting to znowu taki slaby zepsol nie ejst a passa Interu jest jak dla mnie zbyt dluga
Riddick napisał:
jednak jest to mecz, który zadecydować może o awansie. Inter po fatalnym początku, teraz jak wygra, zapewni sobie awans. Więc Crespo tam będzie robił wszystko aby choć raz trafić. Musi trafić, bo go mam w drużynie :P
Mało tego - Inter ostatni mecz gra z Bayernem w Niemczech, a Sporting u siebie ze Spartakiem, który przyjedzie na mecz towarzyski.
Więc w interesie Interu leży, aby zapewnić sobie awans już teraz.

Nie wiadomo tylko jak zagra zmobilizowany Sporting, czy będzie w stanie urwać pkt Interowi, w sytuacji, gdy wie, że porażka elminuje ich z dalszej gry ... może jakiś kibic portugalskiej piłki zna charakter Sportingu ? :P

Wróć do „Bukmacherka”