Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 20 lis 2006, 15:28

Zaza pisze:owalczy to był tylko przykład, bo w momencie kontuzji Gajtka został awaryjnie sciągniety [z Arsenalu Kijów] i polecony przez pewno osobe, nazwiska nie pamietam ale trzeba by pogadac z fanami Korony jak to wygląda, Z tego co wczoraj mówił Mielcarski i Wieczorek, podziękowano sobie za współprace, ale ja nie wiem na tyle by Ci napisac wiecej

Piotr Burlikowski :arrow: czyli czlowiek odpowiedzialny za wiekszosc transferów do Korony i jeden z najleszych scoutów w Polsce moze najlepszy. Odszedł z Korony włacznie ze wzgledów rodzinnych, nic wiecej o tym nie zadecydowało. Szkoda, bo kazdy o nim sie wypowiada w najwiekszych superlatywach.

Co do AMtusiaka to jestem pewny, ze zostanie w GKS. tylko narazie został, bo sa ogromne szanse na MP, a jesli zodbeda tytuł, moze sie okazac, ze zostanie dla LM, ale do tego daleka droga.
guru pisze:Slyszalem, ze dwoch pilkarzy LKS'u odejdzie w zimowej przerwie. Pisze o nich bo to "serce i pluco", tak jak ich okreslono w Magazynie Orange Ekstraklasa
Niżnik wczoraj jasno dał do zroumienia działacza, ze trzeba cos zmienic, bo wszystko zmierza w kierunku jego gry w :arrow: Łęcznej :roll: Napewno rozchodzi sie o kase, tak strata bedzie nie do zastapienia, juz w tej rundzie było widac ile znaczy ŁKS bez Rafała.

Wróć do „Polska”