Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 lis 2006, 16:26

Messi E2 Ronaldinho na temat pracy Burlikowskiego mówia same transfery Korony, wiec tu nie trzeba go zachwalać przez przyjacioł. Dziwi mnie fakt że niby powodem były kłopoty rodzine bo z gadki wychodziło że cos innego ale nie zagłebiajmy sie w to. Nie ważnie. Pewnie prace znajdzie jak będzie chciał bo jak wyżej napisałem bronia go transfery. A i opinie w swiecie piłki.

Duet LKS może chce nowe umowy wywalczyć :roll: Czesiu Michniewicz mówi że chce by polacy grali w niego zwłaszcza ze wielu z tych "pomaranczy" sporo zarania a nic nie daje klubowi. Wiec moze Zabłebie go skusi.

Lakier wena to wena :P jeszcze będzie inne działo ale wiecej pracy wymaga, choć przyznam sie że błedy były :roll: Ja jak pisze z głowy z marszu to z regóły jak leci a potem staram sie coś znaleśc :P nie zawsze znajde ale coś za cos :lol:

Konkurencja ? no nie długo tygodnik Piłka.pl :P

Co do Czesia to masz po niekąd racje, ale trzeba tez pamietac o tym że Smuda w Lechu ma wiecej pracy, bo musiał zrobić drużyne w zasadzie od początku - z dwóch jedną- a Michniewicz obją już trybiacą machine. To nie umniejsza zasług Czesia w żadnym wypadku, ale działacze Lech wiedzieli że Smuda ma wiecej pracy przed sobą. Zreszta Lech z Czesiem na ławce tez pokazał wiele i zawsze coś grał wiec to było pewne że w Lubinie będzie podobnie.

Wróć do „Polska”