Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 21 lis 2006, 0:08

Z tego co widze to Grzelak przejdzie do Wisly... :roll:

Mialem zacytowac to samo co Zico_FCI, ale juz nie bede go kopiowal. Widac Grzelak sie juz lize, dlatego gada takie glupoty :badziewie:
Zaza pisze:
PS pisze:Szefowie Zagłębie już zapowiadaja spektakularne transfery
No.. Szykuja sie naprawde 'spektakularne' transfery. Dzialacze Zaglebia chca stworzyc Polska Chelsea :lol: Przed meczem Zaglebie-Legia Czesiu udzielil krotkiego wywiadu. Mowil, ze wlasnie ogladal mecz CFC-WH :] Guru wyczuwa w tym jakis podstep :think: Moze Czeslaw ma na swoim celowniku jakis pilkarzy CFC lub West Ham? Skoro juz sie interesuje pilkarzami 'Kogutow" :P

Messi E2 Ronaldinho pisze:Niżnik wczoraj jasno dał do zroumienia działacza, ze trzeba cos zmienic, bo wszystko zmierza w kierunku jego gry w Arrow Łęcznej Rolling Eyes
Messi E2 Ronaldinho pisze:Niznik jednak jasno to stwierdził w wywiadzie pomeczowym z Wisła.
I wszystko jasne, Nizik na 100% zmieni klub. Jakie sa przyczyny? I don't know :?
Messi E2 Ronaldinho pisze:Ja mam nadzieje że Patryk Rachwał odejdzie z Płocka ! musi !

I to jak najszybciej. Odnosnie Plocka, to mam nadzieje, ze spadna z ligi. Rachwala mi szkoda, bo chlopak zostawia serce na boisku. A jak to ma docenione przez kibicow, chyba nie musze przypominac... :roll:

Wróć do „Polska”