Siatkówka

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 21 lis 2006, 11:32

Polacy juz sobie zapewnili pierwsze miejsce praktycznie nawet przed tym meczem ;) Dzisiaj byl to bez watpienia najtrudniejszy mecz polskich siatkarzy w tych MS. portoryko zagralo bardzo dobre spotkanie grajac techniczxna siatkowke. Polakow odrzucali silna zagrywka. Trzeci set ktory od stanu 15-18 zakonczyl sie nasza wygrana 25-23 byl prawdziwym horrorem polaczonym z gra bledow w naszym wykonaniu ;) Na szczescie udalo nam sie odrobic straty punktowe do rywali. Co mnie martwi to nadal badz co badz slabe przyjecie (chociaz dzisiaj Zagumny przechodzil samego siebie) oraz nie wykorzystywanie pilek ktore przechodzily za darmo na nasza strone boiska... Mam nadzieje ze Polacy to poprawia, bo tacy Rosjanie, Brazylijczycy czy Serbowie bezwzglednie beda wykorzystywac takie bledy. I wtedy moze byc naprawde ciezko ich pokonac. Jutro mecz z Japonia, w ktorym wg mnie siatkarze powinni zagrac rezerwowym skladem, zeby sily oszczedzac na kolejna faze rozgrywek. Mysle ze wygramy ten mecz, a jakze pieknie by bylo gdyby rezultat koncowy na tablicy widnial 3:0 ;)

Wróć do „Inne sporty”