Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 21 lis 2006, 14:57

Smuda szykuje mała rewolucje w składzie. Z zespołu najprawdopodobniej odejdzie kilku pilkarzy min. Wachodzicz, którym nie od dzisiaj interesuje sie jego były klub ŁKS. Niezadowoleni z pozycji w druzynie sa Scherfchen, na poczatku sezonu podstawowy zawodnik i wreszcie Kikut, który jak dla mnie jest niedoceniany, bo w meczach w których grał prezentował sie zawsze bardzo dobrze. Przynajmniej grajac jako prawy pomocnik. W przypadku, gdy Lech zakontraktuje Janukiewicza to przesadzony bedzie los kogos z dwojki Kotorowski/ Cierzniak. tym drugim interesowało sie niedawno kilka klubów min. z Bundesligi, teraz najwieksze zainteresowanie wykazuje Arka. Kolejnym pilkarzem, który moze odejsc w zimowym okienku jest mało wykorzystywany przez Smude Marciniak, jednak tutaj w gre wchodzi wypozyczenie do Lechii. Ostatnio dochodza wiadomosci o testach Wasilewskiego w Stoke, mam nadzieje, ze blado wypadnie bo jednak to moze byc wielka strata.
Kogo sciagie Franz :?: Kase ma, bo Amica nie bedzie żałowac. Jednak plany zaciagu z Zagłebia staja sie nierealne. Narazie bardzo blisko sa Janukiewicz ze Śląska i Tomasz Midzierski z Kszo. Napewno ten pierwszy to ogromny talent i pewnie łatwo wywalczyłby sobie pozycje nr.1 w bramce Kolejorza. Sporo moze zmienic sie takze pomoc Lecha. Smuda chetnie widziałby w swoim składzie Andersona Pedro z Pogoni, chyba jedyny obok Ediego wartosciowy zawodnik Ptaka. Szykuje sie takze kolejny zaciag z Ameryki Płd. :arrow: reprezentant Paragwaju CARLOS BONET Obrazek oraz JAVIER VILLARREAL Obrazek obaj z klubu Libertad Obrazek
Mam nadzieje jednak, ze plotkami jest zainteresowanie Lecha byłym zawodnikiem Wisły Płock :arrow: Marko Colakoviciem Obrazek

Fajne sie zapowiada, tylko szkoda, ze Smuda nie myśli o obroncach. kolejna runda w takim wykonaniu, moze byc pozegnaniem Franciszka. Tylko w Polsce lewych dobrych obroncow jest gora 5 i do tego, którego z nich mozna wyciagnać :roll: Środkowi by sie znalezli podobnie prawy.

NOWA POMOC LECHA :arrow:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Niezła Obrazek Obrazek

Wróć do „Polska”