No to teraz juz wiemczeher pisze:A takie, ze LKS nie chcial zaproponowac mu dlgoletniego kotraktu co zrobil Gornik Leczna, jego dotychczasowy kontrakt kinczy sie w czerwcu ale moze odejsc juz teraz Exclamation
piwus pisze:Boli, że zawodnik nastawiony jest na ofertę od klubu stojącego w tabeli niżej od Zagłębia, gorsze warunki finansowe od oferowanych przez Zagłębie, tylko dlatego, że liczy się dla niego prestiż.
Nie boli. Grzelaka nie uwazam za wlelkiego napadzoora. Zobaczymy jak sobie poradzi w Wisle. W Wisle bedzie mial lepszych pilkarzy za plecami, zobaczymy co pokaze w nastepnej rundzie. Granie w Wisle to prestiz?
Zwracam honor chlopaki.Zaza pisze:To ja napisałęm !
Matusiak to sobie w Plocku za duzo nie pogral. Praktycznie tamten sezon mial w plecy.Zaza pisze:Nie tylko Sobola bo i Matusiaka czy łobodzinskiego - a lista takich długa ...
Gdzies czytalem, ze BOT sie interesuje jakims mlodym Wlochem, szczegolow nie podali, ale tu licze na Zaze
Odnosnie Lubina to jest im potrzebny ktos na lewa flanke. Piszczek zostal teraz przesuniety do ataku, bo tam go widzi Czesiu. Ciekawe czy Grzybowski podola zadaniu w Lubinie, Kolendowicz wydaje sie byc lepsza opcja.
Nie wiem co mam o tym myslec...Dwóch zawodników z klubów serbskich przyleci na testy do Legii. - W piątek Pierre Boya z Partizana Belgrad, dwa dni później jeszcze jeden zawodnik - mówi Marek Jóźwiak, który w weekend przebywał w Belgradzie. Boya kosztuje ok. 500 tys. euro
Jest jeszcze sprawa Cierzniaka. Myslalem , ze wygryzie Kotorowskiego ze skladu, niestety tak sie nie stalo. Prawdopodobnie Lech straci utalentowanego bramkarza na rzecz Arki. Stawowy wie co robi