AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 22 lis 2006, 10:12

:evil: kuźwa ja już nic nie wiem, wytłumcz mi to ktoś ? Jak to jest że walą głowa w mur ? Mamy w pierwszej połowie 3 "setki" i jednego z największych sępów ostatnich lat w składzie, ba oprócz "setek" dwie 90% a tu do przerwy na 0 :roll: I bramkarz rywala = nota marzeń - co jest nie tak ?

Rozumiem gdyby nie stwarzali okazji, gdyby nie miał kto strzelać, gdyby grali na remis, broniąc 0:0, - ale kuźwa jak to wytumaczyć gdy tak nie jest :> ?

Bramka dla AEK to już efekt tego ze Ancelotti chciał ten mecz wygrac za wszelka cene :roll: Przejscie na trójka w obrobie, potem Jankulovski 70% czasu na połowie rywala i kontra :? Ale nie to boli, boli fakt że znów mamy 3 setki w meczu i ich nie wykorzystujemy, a gdy do przerwy jest źle to Ancelotti dokonuje korekt by wygrać [co mu sie chwali] a rywal w jednej akcji otwiera wynik :evil: Potem jeszcze wieksze siły w atak gry rywal broni w 9 i następna kontra.

Awans awansem ale tego chyba każdy był pewny, bardzie dręczy mnie fakt że w ostatnich meczach mamy z 3 "setki", gramy szybko, kombinacyjnie a bramki nie padają, jak nie słupki to poprzeczki, jak nie brak zimnej krwi to nota marzeń jakiegos bramkarza. Ilu juz w lidze wypromowaliśmy ? z 5 ? Nie to się musi skończyć.

Boże daj nam Bayern w 1/8, bo z taka formą o Chelsea, Lyonie czy nawet Realu nie może narazie myśleć - a Bundesliga to nie liga :]

Przegrywamy mecz i mamy awans :roll: to też mały ewenement [molesta :P ] Ale awans teraz nam nic nie daje bo trzeba znaleśc lekarstwo na to że mają tyle okazji nie ma kropki nad "i" ...

Dida :? Oby nic mu nie było poważnego bo nie wiem co zrobie. W takiej formie jak jest w tym sezonie musi byc zdrowy bo to już była by katastrofa. Brawo Brocchi za ten mecz bo zaskoczył nie tylko mnie.

Dwa tygodnie temu Włoch stojący w bramce AEK - Sorrentino - był przypisywany Milanowi jako numer 2 w następnym sezonie :? Czy musiał mieć samopromocje ? Bo jak tak to z tego wynika że interesujemy sie z 7 bramkarzami :roll: Ale za to im płaca...

Forza Milan

EDIT -
Ancelotti znów prosi o zaufanie - i jak go nie lubieć :P

www.acmilan.pl Na tradycyjnej pomeczowej konferencji prasowej oceny meczu dokonał Carlo Ancelotti: ”Pomimo porażki osiągnęliśmy dziś ważny cel, to pozytywny znak. To okres, który układa się tak, a nie inaczej. Na rozgrzewce musieliśmy zrezygnować z Simica, potem kontuzję złapał Dida. Pierwsze miejsce, które dziś sobie zapewniliśmy, da nam siłę do zaprezentowania się od stycznia w najlepszej formie. Zespół zaczął mecz w bardzo dobrym stylu, grając szybko, stwarzając 4-5 okazji na zdobycie gola. Także po przerwie dobrze się prezentowaliśmy. Dida? Przy bramce popełnił błąd. Potem męczył się na boisku, kontynuował grę, ale w końcu poprosił o zmianę. Skończył się pewien cykl? Nie, cykl trwa nadal. Przyjście Trezegueta w styczniu? Myślimy o rozwiązaniu problemów, które nas trapią ze spokojem i zaufaniem."

Kuźwa no jak sie z nim nie zgodzić ? tylko Pacynka to nic nie da że Ty masz racje :? Regółki i tyle, musza wykańczać te sytuacje bo na tym to polega :evil: tyle "setek" co w ostatnim czasie to chyba Pepe przez całą kariere nie zmarwonał :P zreszta inny nie lepsi.

Wróć do „Włochy”