Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 22 lis 2006, 10:20

guru pisze:Matusiak to sobie w Plocku za duzo nie pogral. Praktycznie tamten sezon mial w plecy. Gdzies czytalem, ze BOT sie interesuje jakims mlodym Wlochem, szczegolow nie podali, ale tu licze na Zaze Krzywy
DLa tego Guru to była lista Wisły Płock takich którzy za dużo nie pograli, lub grali bez efektu a teraz sa gdzie sa :P

Italiano w Bełchatowie ? Mam nadzieje że plota, Orest Lenczyk nie zakłuci ten Polskiej równowagi. Ale jak masz namiary na tego Włocha to podaj może gdzieś sie obił o uczy, choć wiesz jak jest. :wink:

Wczoraj czytałem że Grzybowski moze wrócic do Zagłebia ale to by było takie klasyczne uzupełnianie lewej strony, czyli Piszczek gra a Zbysiu w razie czego, Kolendowicz podniósł by rywalizacje na dobre, miał udaną runde, a i młodszy z tego co wiem o kilka ładnych lat.

A jak to jest z Kmiecikiem ? bo mnie ostatnio rozwalił wywiad z trenerem LKS-u w którym mówili o tym ze Kmiecik przed tydzień dopytywał sie każdego czy może zagrać przeciwko Wiśle - czyli to wypożycznie nie przeskadza, jak warunki umowy a tu sie okazuje ze Kmiecik jest ...piłkarzem LKS-u :!:

Wróć do „Polska”