DLa tego Guru to była lista Wisły Płock takich którzy za dużo nie pograli, lub grali bez efektu a teraz sa gdzie saguru pisze:Matusiak to sobie w Plocku za duzo nie pogral. Praktycznie tamten sezon mial w plecy. Gdzies czytalem, ze BOT sie interesuje jakims mlodym Wlochem, szczegolow nie podali, ale tu licze na Zaze Krzywy
Italiano w Bełchatowie ? Mam nadzieje że plota, Orest Lenczyk nie zakłuci ten Polskiej równowagi. Ale jak masz namiary na tego Włocha to podaj może gdzieś sie obił o uczy, choć wiesz jak jest.
Wczoraj czytałem że Grzybowski moze wrócic do Zagłebia ale to by było takie klasyczne uzupełnianie lewej strony, czyli Piszczek gra a Zbysiu w razie czego, Kolendowicz podniósł by rywalizacje na dobre, miał udaną runde, a i młodszy z tego co wiem o kilka ładnych lat.
A jak to jest z Kmiecikiem ? bo mnie ostatnio rozwalił wywiad z trenerem LKS-u w którym mówili o tym ze Kmiecik przed tydzień dopytywał sie każdego czy może zagrać przeciwko Wiśle - czyli to wypożycznie nie przeskadza, jak warunki umowy a tu sie okazuje ze Kmiecik jest ...piłkarzem LKS-u