Siatkówka

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 22 lis 2006, 11:58

Własciwie nie ma co sie rozpisywac o tym meczu, bo wygladał bardzo podobnie jak poprzednie spotkania. Chciałbym jednak podkreslić role Piotrka Gacka, który przez całe MŚ broni kapitalnie a od 2 meczów także bardzo dobrze przyjmuje. Uczynił on niesamowite postępy, jest silniejszy mentalnie i coraz bardziej utwierdza(raczej krytyków niż mnie, bo ja mam bezgraniczne zaufanie do decyzji Lozano), że zasłużenie wygrał rywalizacje z Igła. Nie jest tak efektowny jak Ignaczak, ale na te chwile lepszy. Oby tak dalej.

Może jeszcze nie pompujmy balonu, bo własciwy turniej dopiero teraz się rozpoczyna. Na poczatek Tunezja i że tak bardzo brzydko się wyraże powinnismy wygrac ten mecz z przysłowiowym palcem w przysłowiowej dupie. Potem Kanada i tu zaczynaja się schody, bo zlekceważeni Kanadyjczycy z szybkim rozegraniem, bardzo skutecznym środkiem i solidnymi skrzydłami moga być niebezpieczni. W razie wygranej mecze prawdy z Rosja i Serbia (Ten drugi mecz może być już o nic). Po Tunezji każdy mecz to kolejna bitwa i nikt przypadkowy jej nie wygra. Napoleon jest po naszej stronie :D

Wróć do „Inne sporty”