Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 22 lis 2006, 18:40

No no no widze ze wypowiedz Kalle wprowadzila nie lada dyskusje kogo, kiedy i za ile :P Toni to moim zdaniem bardziej wymysl prasy niz jakikolwiek wynik zaintersowania jego osoba ze strony Bayernu ;) poza tym nie pamietam jaka kwote proponowal Inter latem za Toniego ale napewno byla za mala bo jak widac Luca nadal gra we Violi ;) a do tego dochodzi aspekt czy sam Toni chcialby grac w Bayernie :? wiadomo... Serie A ==> Bundesliga - :evil: Bundesliga ==> Serie A - :twisted: ;) Jak dla mnie najbardziej prawdopodobne jest sciagniecie wspomnianego wczesniej Riberego ;) po 1 watpie aby Marsylia "krzykla" sobie za niego wiecej niz te 30 milionow, po 2 jesli ktos z zarzadu twierdzi ze jakis pilkarz ma talent i jest wprost zachwycony jego gra tzn. ze Bayern jest naprawde powaznie zainteresowany takim pilkarzem i nalezy sie spodziewac ze w najblizszym czasie owy pilkarz zasili szeregi Bayernu i oby tak bylo i w tym wypadku ;) nie bede tu juz pisal o takich nowinkach jak Emre czy tez loan Alana Smitha w celu wkupienia sie w laski Uliego i sciagniecia na Old Trafford Owena bo sa one poprostu smieszne ;) co ma byc to bedzie, okaze sie w latem przyszlego roku ;) mnie jednak bardziej interesuje kwestia ewentualnych rozstan :( :P po 1 Karimi ktory ponoc ma juz dosc swej sytuacji w Bayernie a do Salzburga nie chce :P no coz ktos go z pewnoscia przyjmie w swe szeregi moze nawet ktos z Europy :P po 2 Julio Daniel Dos Santos ;) Felixowi znudzilo sie juz zmuszanie go do ciagniecia opon i najprawdopodobniej zostanie on wypozyczony zima do konca sezonu gdzies :P noi po 3 pozostaje sprawa Pizarro ktory jak wiadomo rzada kontraktu Shevy ale wiadomo juz ze takiego nie dostanie wiec pozostaje albo go sprzedac zima puki jest szansa cos na nim zarobic albo podpisac z nim kontrakt tyle ze z mniejsza liczba cyferek niz sam Claudio rzada no albo pozwolic mu odejsc na free idac za przykladem Ballacka...

================================================

hmmm nie wiem czemu ale temat troche przymiera co mnie bardzo smuci :(:( ale jeszcze bardziej smuci mnie wczorajszy wynik Bawarczykow :( 1-1 na wlasnym stadionie z M'Gladbach napewno nie napawia optymizmem zwlaszcza biorac pod uwage statystyki meczowe - 22:7 w oddanych strzałach, 22:7 we wrzutkach, 12:5 w rzutach rożnych, 59% posiadania piłki oczywiscie wszystko na korzysc Bayernu + slupek i poprzeczka :( no coz zabraklo skutecznosci i pewnie troche szczescia tez, jedyne co cieszy to to ze wreszcie Bayern jako pierwszy wyszedl na prowadzenie szkoda tylko ze szybko je stracil... po tym meczu rodza sie mieszane uczucia w kontekscie wtorkowego meczu o 1 miejsce w grupie z Interem Mediolan, Mancini i jego pilkarze zapowiadaja walke o 3 pkt, ich pewnosc siebie jest zrozumiala bo ostatnio Inter wygrywa wszystko jak leci... Bayern tez niby wygral swoje ostatnie mecze (M'Gladbach nie licze) 3-2 z Bayerem, 2-1 ze Stuttgartem i 2-1 z HSV ale byly to ciezkie mecze bo w kazdym z nich Bayern musial gonic wynik, nie byly to przekonywujace zwyciestwa :( w tym roku Bayern czekaja jeszcze 2 mecze w lidze z Energie i Mainz i 1 mecz w LM z Interem we wtorek, licze na to ze Bayern ugra w tych 3 meczach co najmniej 7 pkt choc jesli bedzie wiecej to nie bede plakal 8)

Wróć do „Niemcy”