AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 22 lis 2006, 19:39

Łukasz_ pisze:Kolejny powód że zaś skaczecie to wygrana z Interem, naprawde jest to niesamowite osciągnięcie wygrać z Interem
:P
Łukasz_ pisze:Każdy wie jak jest. Możecie sobie pisać że Milan teraz nic nie gra bo wyniki tak mówią i się z tym zgadzam, jest fatalnie ale Milan nie gra źle a to znaczy dużo, brakuje nam tylko skuteczności która powinna wrócić
Nie wiem po ostatnich meczach ja bym mowił, ze Milanowi brakuje wiecej niz tylko skutecznosci. O braku skutecznosci mozna mwoic w przypadku ostatni Arsenalu, ale Milanu, watpie.

Co do Milanu przypomina mi Żary z NBA. Z Shaqiem byli mocni, gdy tego nie ma dostaja na prawo i lewo od kazdego mimo, ze przeciez jest Wade. Wiele osob mowiło, ze pilkarzem niezastapionym jest ronadlinho i to on ma najwiekszy wpływ na gre druzyny. JA uwazałem, ze takim pilkarzem jest Nedved, a okazało sie, ze pilkarzem niezastapionym jest Sheva dla Mialnu. Bez Ukrainca Milan znaczy sporo mniej. Sam Kaka nie uciagnie całego wozka, teraz doszedł Brocchi :shock: Chłop wyrasta na wazne ogniwo.
Milan mógł miec wielu pilkarzy, wystraczyło sypnąc kasa. Widac kto pomyslał, ze ten skałd bedzie nadal wygrywał. Niestety nie pameitam, zeby taka paka pilkarzy w defensywie w takim wieku cos kiedys osiagneła. Maldini, Costacurta, Cafu sa za starzy i to widac od 2-3 lat. Kilku takze forma nie błyszczy, a napad to juz tragedia.

Kilkakrotnie podkreślałem i sądziłem, ze Milan w zime bedzie obok Interu w tabeli, a nawet przed nim. Jaki byłym głupi. Dwa ostatnie miesiace i jedno zwyciestwo w lidze, to nie przystoi druzynie o światowej klasie. Moze trnsfer Ronaldinho ich uzdrowi :wink: Kiedy sotatni raz Bayern zdobył LM :roll:

Wróć do „Włochy”