Łukasz_ pisze:Kolejny powód że zaś skaczecie to wygrana z Interem, naprawde jest to niesamowite osciągnięcie wygrać z Interem
Nie wiem po ostatnich meczach ja bym mowił, ze Milanowi brakuje wiecej niz tylko skutecznosci. O braku skutecznosci mozna mwoic w przypadku ostatni Arsenalu, ale Milanu, watpie.Łukasz_ pisze:Każdy wie jak jest. Możecie sobie pisać że Milan teraz nic nie gra bo wyniki tak mówią i się z tym zgadzam, jest fatalnie ale Milan nie gra źle a to znaczy dużo, brakuje nam tylko skuteczności która powinna wrócić
Co do Milanu przypomina mi Żary z NBA. Z Shaqiem byli mocni, gdy tego nie ma dostaja na prawo i lewo od kazdego mimo, ze przeciez jest Wade. Wiele osob mowiło, ze pilkarzem niezastapionym jest ronadlinho i to on ma najwiekszy wpływ na gre druzyny. JA uwazałem, ze takim pilkarzem jest Nedved, a okazało sie, ze pilkarzem niezastapionym jest Sheva dla Mialnu. Bez Ukrainca Milan znaczy sporo mniej. Sam Kaka nie uciagnie całego wozka, teraz doszedł Brocchi
Milan mógł miec wielu pilkarzy, wystraczyło sypnąc kasa. Widac kto pomyslał, ze ten skałd bedzie nadal wygrywał. Niestety nie pameitam, zeby taka paka pilkarzy w defensywie w takim wieku cos kiedys osiagneła. Maldini, Costacurta, Cafu sa za starzy i to widac od 2-3 lat. Kilku takze forma nie błyszczy, a napad to juz tragedia.
Kilkakrotnie podkreślałem i sądziłem, ze Milan w zime bedzie obok Interu w tabeli, a nawet przed nim. Jaki byłym głupi. Dwa ostatnie miesiace i jedno zwyciestwo w lidze, to nie przystoi druzynie o światowej klasie. Moze trnsfer Ronaldinho ich uzdrowi