Problem jedyny jest z tym ze Real chce Fernadno w zimie (styczeń) a Boca nie chce go oddać w zimie za mniej jak 27 mln, ale warto zauważyć ze MArci prezes Boca odwiedzi hiszpaniie by negocjować tutaj transfer.
Jeśli chodzi o transfer Gago jestem optymistą. Zawodnik chce u nas grać i zagra, ja chce zeby jeszcze w tym sezonie, ale nic sie nie stanie jak zagra dopiero w przyszłym
Był ten temat wczesniej David za Figo w Interze. Anglik na pewno odejdzie i nie przedłuży z nami-chyba ze nagle sttałby sie cud i zaczełą 2 młodość w co nie wierze. Jeśli bedzie mu zależeć na karierze w piłce to odjedzie do angli tam przynajmniej wróci do dawnej dyspozycji.makis pisze:laczy sie Becksia z Interem
Jeśli bedzie tylko pokazywać sie chciał to Inter lub MLS stoi otworem
Sergiemu podwyżke obiecał Pedjia i na pewno Ramos dostanie wiecej, na pewno załuguje, poza tym jest on filarem "nowego młodego Realu"makis pisze:Ramos tez sie domaga podwyzki
Dlatego wg. mnie w styczniu powinniśmy zainswestować a Alexisa z Getafe 8mln euro to chyba nie jakieś wielkiie pieniądze jak na Real, zwłaszcza ze moglibyśmy dorzucić jeszcze Pavona albo Meije.Toudinho pisze:Choć jest też pewien niesmak, mianowicie tracimy 2 gole