Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 23 lis 2006, 12:49

Yukasz pisze:Houston - Washington 1 :jupi:
Minnesota - New York 1 :jupi:
Phoenix - New Orleans 1 :jupi:
San Antonio - Miami 1 :jupi:
Inter - Sporting 1 :jupi:
Levski - Barca 2 :jupi:
Yukasz pisze:Sacramento - Utah 1 :evil: Obrazek :won:
Houston - Washington 1 :jupi:
San Antonio - Miami 1 :jupi:
Levski - Barca 2 :jupi:
Jak rano sprawdzałem wyniki to trochę się obawiałem :P ale jak wchodziły kolejne mecze i do tego omyłkowo zobaczyłem że Kigs wygrali 111:110 to na siedząco wykonałem taniec radości :mike: Ale później sprawdzając wyniki poszczególnych kwart zobaczyłem że coś jest nie tak Obrazek i ostatecznie poległem.
Sacramento - Utah Obrazek 101:110 (30:20, 25:17, 29:34, 17:39) - jak tu nie kochać tej gry :P A przez to prowadzenie Kings czuję duzy niedosyt :rotfl4: :angry: :angry2: :evil: :twisted: :won: :rozga: :mać: :krzesło: :cegła: :bicz2: :ban: :pogrzeb: :hardkor2: bo to był główny kupon który miał przynieść mi korzyści a tego który wszedł w ogóle miałem nie puszczać ale i tak wyszedłem na tym na spory +. Mimo zawodu zgrzeszyłbym mówiąc że nie jest Obrazek

A dziś miałem postawić na NBA ale kutwa dziś nie grają :shock: Aż poszedłęm do Profa bo nie mogłem uwierzyć :P Co dziś takiego dzieje się w USA że NBA nie gra, a w NHL jest jeden mecz i to chyba rozgrywany w Vancouver :badziewie: No i wyszło mi coś takiego długoterminowego:

Panathinaikos - Malaga 1
Sevilla - Braga 1
Barcelona - Villareal 1
PSV - Utrecht 1
Anwil - Polpak 1

I wczoraj przy podsumowanku zapomniałem o tym typie :oops: :
Yukasz pisze:RheinEnergie Koln - Prokom 2

lisek_chz pisze:Gratulacje Ja muszę się dzisiaj odbić od dna i w weekend
Lisek pozwól że osobiście będę podsumowywał swoje kupony :P A Ty skorzystałeś z jakichś typów bo dopytywałeś się o NBA :roll:

Wróć do „Bukmacherka”