Nerwowy najpierw nauczy sie czytac.Czytac w ten sposob zeby przeczytac to co ja pisze w moich postach a nie to co ty bys tam chcial widziec.Twoje posty to mowa trawa.Pan Ancelotti Pan Galliani druzyna robi postepy i ogolnie jedno wielkie bla bla bla (albo pan nerwowy mowi ze Milan wygra z Empoli na 100%).Komu ty chcesz tutaj zaciemnic obraz?Jaki masz w tym cel w ogole pomijajac prosty fakt ze jestes kibicem Starej Damy o czym wiadomo od dawna?Rozumiem ze jest ci na reke iz Milan jest w kryzysie i najlepiej zostawilbys wszystko tak jak jest ale po co irytujesz kibicow Rossonerich?
Nie podejrzewam cie o to ze jestes na tyle glupi zeby nie dostrzegac pewnego klucza w wypowiedziach Ancelottiego.Nie widzialem w tym sezonie ani jednej wypowiedzi w ktorej skrytykowalby zespol po przegranym meczu albo uderzyl sie w piers.
Podobnie ty jestes schematyczny.Wszyscy rzucaja bezpodstawne oskarzenia pod twoim adresem (lacznie z bezpodstawnymi ostrzezeniami) i nie maja zadnych argumentow.Ta regulke powtarzasz w co drugim poscie.
Tak jak napisalem wczesniej gonisz Carlo w tym temacie.
W koncu Milan wygra te trzy mecze z rzadu a wtedy ty tryumfalnie oznajmisz ze jest tak jak mowiles czyli dobrze potrzeba bylo tylko czasu.Tylko co z tego skoro mistrzostwo jest juz przegrane i trzeba mocno sie sprezyc aby powalczyc o miejsce dajace start w LM w przyszlym sezonie?
Czasu juz nie mamy.
Zastanow sie zanim znowu mi odpiszesz na tysiac znakow w ktorych bedzie sie zawierac wszystko i nic.Kluczenie na okolo tematu o ktorym tutaj rozmawiamy.
Najgorsze jest to ze ja doskonale wiem ze rzniesz glupa a mimo wszystko wdaje sie z toba w malo konstruktywne polemiki.Doslownie jak z dzieckiem a nawet gorzej bo ty to robisz z pelna premedytacja.