Milan

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Milan

Post autor: nerwowy » 23 lis 2006, 20:26

Jednak Chlopaczek tylko zabierasz mi wciaz czas. Przeciez ty nie masz nigdy nic do powiedzenia poza krytyka kierowana pod moim adresem. Tylko nerwowy to, nerwowy tamto, nerwowy taki, nerwowy owaki. Jednak na temat przyczyn kryzysu Mialnu wskazujesz jedynie slabo przeprowadzone okienko w wykonaiu dzialaczy Rossonerich. Argument po prostu na poziomie dzieciaka z podstawowki. Najlepsze jest takze to, iz mimo obelg rzucanych systematycznie przez ciebie pod moim adresem moderatorzy na to kompletnie nie reaguja i w ostatecznosci upomna nas obydwu, chociaz kazdy widzi, iz wina lezy ewidentnie po twojej stronie. No, ale nie ma nawet sensu wypowiadac sie na temat twoich kolegow moderatorow z Interu. To sa fakty, a nie jakies tam twoje wymysly, w ktorych oskarzasz mnie o kibicowanie Juventusowi. Od poczatku nie mozemy sie dogadac, gdyz ty jestes, jak zwykle zamkniety na poglady innych ludzi. Zreszta nie rozumiem co moze byc ukrytego w obronie klubu ? Raczej sklanialbym sie ku tezie, iz twoje ataki na ludzi zwiazanych z Milanem moga miec szerszy podtekst. Sa dwa powody, dla ktorych mozesz mnie atakowac. Pierwszy jest taki, iz kibicujesz Interowi. Drugi zas jest taki, ze jestes ograniczony i zamkniety na poglady innych ludzi. A moze obydwa ? Nie bede sie nad tym dluzej rozwodzil. Ja ze swojej strony wyjasnilem dobrze, dlaczego Milan jest obecnie w kryzysie i kiedy powinno to sie zmienic. Jesli sie ze mna nie zgadzasz to pisz kulturalnie i konstruktywnie krytykuj, bo na razie jedynie sie osmieszasz i pokazujesz jakim jestes... zreszta niewazne. Chcesz mnie sprowokowac ? O to ci chodzilo ? Moze zaplanowales to ze swoimi kolegami z Interu ? Uspokoj sie chlopcze. Az wypada zacytowac tutaj slowa Brocchiego mimo, iz pozornie nie maja wiekszego zwiazku ze sprawa. Za to maja scisly zwiazek z Milanem. Brocchi napisal: "Inter dąży do ciągłych zmian w swoim składzie. To syndrom klubów, które posiadają dużo pieniędzy. Inter nigdy nie skompletował silnej drużyny, która z pełną determinacją zdobywała by cenne punkty. W Milanie czuje się jak w domu. Panuje tutaj wspaniała atmosfera. W efekcie afery Calciopoli, Juventus został zdegradowany do drugiej ligi. Mając to na uwadze, Inter będzie chciał zdobyć Scudetto. Jeżeli mu się ta czynność nie powiedzie w tym sezonie, to na pewno już nigdy nie zdobędzie tego prestiżowego tytułu."

P.S. Zrozumiales to co napisalem ci w tym poscie Chlopaczek, czy moze mam ci to przetlumaczyc w jakims innym jezyku ?

Wróć do „Włochy”