Reprezentacja Polski (zbiorczy)

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 24 lis 2006, 20:08

No mnie sie kadra baaardzo podoba 8) Trzech widzewiakow to cos nowego, ale trzeba przyznac, ze o ile Widzew nie gral ostatnio ciekawie, to ci trzej owolani gracze sa naprawde wyroznaijacymi sie pilkarzami naszej ligi. Dodalbym jeszcze moze Fabiniaka bo nie wiem po co znowu Pawelek, ktrego ze skladu ubiegl byle Rumun :roll: Ciekawe powolanie Kokoszki, moze i grac umie ale ja liczylem, ze to beda jakies powazne powolania a nie akcja "spelniamy marzenia". Nie wiem co tam robi tez Magdon, pozycj Wisly jakby sama wskazuje, ze obroncy to akurat nie sa mocna strona tego zespolu a ja sam widzialem kilka bledow Pawla, ktorych wstydzilby sie nawet gracz na poziomie ligi okregowej.

Cieszy, ze w koncu swoja szanse dostana gracze Zaglebia - Lobodzinski i Iwanski choc wedlug mnie to sa powolania spoznione o rok. Dobrze, ze zostal zauwazony Kolendowicz bo przydalby sie jakis naprawde dobry lewy skrzydlowy. Z kolei bardzo dziwi mnie powolanie dla Pitrego a brak dla Zakrzewskiego. Dziwne, dwaj czolowi pilkarze Lecha i naszej ligi - Reiss i Zakrzewski nie maja powolanie a ma je rezerwowy naspastnik tego klubu :roll:

Brakuje mi pilkarzy Korony - Robaka i Bonina. Nalezaloby tez wreszcie sprawdzic Dawida Janczyka , no ale poza tym to jest spoko :D

Wróć do „Polska”