Radziłbym ci drogi kolego uważniej czytać kilka poprzednich postów a nie 1 czy 2ostatnie bo jak widać nie masz pojęcia o czym piszesz.Z jednej strony atakujesz chłopaczka, który w istocie nie napisał nic złego(może troche się zagalopował z tym pis-em), kiedy to właśnie peyter jest zagorzałym przeciwnikiem demokracji do czego przyznał się nam otwarcie w swoim ostatnim poście.wiesz jakie wybory sa w Polsce?wolne...i mozna glosowac absolutnie na kogo sie chce...dlugo o to walczylismy-wiec taka sytuacja jest darem,zdarza sie ze wykorzystywanym nienajlepiej-ale wszystkiego trzeba sie uczyc,takze korzystania z wolnosci...
Znowu szanowny RzuR-e czy jak ci tam niedokładnie czytasz.Obojętne są mi poglądy peytera i absolutnie nie mam nic przeciwko jego prawicowemu światopoglądowi ale jak ktoś pisze mi że jest cytuje"bo jestem wrogiek demorkacji i wszytaaaaaa...to co?jesli ktos ma prawicowe poglady to nie ma możliwosci zeby studiowal tam gdzie chce?chlopie-to ty raczej ochlon,bo swoim zacietrzewieniem sam wystawiasz sie na smiesznosc...i zapedzasz w pulapke,z gory ostrzegam ze jesli bedziesz bronil pogaladu o sortowaniu ludzi ze wzgledu na zapatrywania polityczne to raczej trudno bedzie ci z niej wybrnac..
kie dzialania przeciwko niej sa mi na reke" no to wybacz ale zakrawa mi to na fascynacje pewnego rodzaju dyktatury która miała miejsce w latach 30 i 40 zeszłego stulecia w jednym z najbardziej rozwiniętych krajów europejskich połozonych między Renem a Odrą.
Obyś się jeszcze nie zdziwił.Moim zdaniem czas Berlusconiego się kończy i wątpie aby chciał kierwać klubem zza więziennych krat.musisz chyba z tym pogladem udac sie do pewnej posiadlosci na Sardynii,tam pomieszkuje taki pan ktory ma z gola odmienne zdanie na ten temat...