AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: peyter » 25 lis 2006, 9:45

Chłopaczek dobrze zauważyłeś ze nie a sie ominąć polityki jesli chodzi
tutaj o Milan. Więc taka prośba do modów, żęby łagodnie traktowali wypowiedzi w tym temacie laczace piłke z polityką.

Zygy słuchaj twoja wypowiedz jest jakby to powiedziec smieszna. gdybymbył jakis draniem to był cie posądził o to, że mnie obrażasz twierdzac ze jestem fanem Hitlera. Notabena jakbys chciał wiedzieć to Nasizm jak i faszyzm to są pochodne mysli socjalistycznej, o czym świadczy nawet nazwa "narodowi socjalisci" a komuna to "międzynarodowi socjalisci". Najpierw ustał co to jest "prawdziwa" prawica, niestety na naszym podwórku tego nie zaobserwujemy niestety ;/. Ale prosty przykład. Partia Berlusconiego - Forza Italia jest partią prawicą. Obyczajowo konserwatywni, a gospodarczo liberalni i to jest prawdziwa prawica jakiej ja hołduje. Wiec tyle na ten temat.
Sluchaj nie wiem czym ty sie zajmujesz, ale tak z logiki to wynika jesli na studiuje na UJ prawo to raczej nie moge byc jakims oszołomem, bo tam dostac sie nie jest łatwo. Dziekuje, ze wiesz lepiej kto powinien studiowac na UJ a kto nie (tak jak za komuny). Dobra napisze tez ze jestem olimpijczykiem z historii to co napiszesz mi moze ze nim byc nie powiniem ??

Grrr jak ja nie lubie demagogii lewackiej ;/

Dobrze ci napisał RzuR. Nie wierzysz to idz do sądu to tam ci powiedza ze Milan to rzecz nalezaca do Silvio Berlusconiego wraz wszystkimi prawami autorskimi itd :D

p.S Zygy a wiesz jak Hitler doszedł do władzy ?? Ludzie go wybrali demokratycznie ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Wróć do „Włochy”